Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ama sen 24 mgb de sorun yaşamadıysan misal 100 mgb interneti olan birisi rahatlıkla yapabilir tabi ben 50 mgbt e kadar sorun çıkartacağını düşünüyorum genede deneyen tecrübeleyen cevaplarsa daha hoş olur
Ben yaklaşık 22 saattir aktif tutuyorum; 2 desktop, 2 android cihaz olacak şekilde. İnternetin hızında herhangi bir düşme yok. Bilgisayarları fibernete bağlı olarak kullanıyorum ve en ufak ping-delay sorunu yaşamadım. Site üzerindeki verilen bilgi Network Speed'inizin 50 mbps'den yukarıda ve ping değerinizin 50 ms'ten aşağıda olması gerektiği yönünde.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu işlemler yapılırken bilgisayar ve telefonlar sürekli açıkmı kalması gerekiyor
Evet ama açık bırakmak zorunda değilsin sen pc kullandıkça program otomatik açılıyor zaten o zamanlar kasar. Telefonlar zaten 7/24 açık wifi kapatmadıkça program çalışıyor. Benim gibi laptop kullanan varsa yatarken güç tasarrufu moduna alıp 1 dakika sonra ekranı kapat yapıyorum, çok az elektrik harcayarak uygulamamın çalışmaya devam etmesini sağlıyorum. Normal masaüstünde böyle seçenek var mı bilmiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
uzun süredir açık para kazandırmıyor bir günde megabayt bile zor kullanıyor

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
uzun süredir açık para kazandırmıyor bir günde megabayt bile zor kullanıyor
Farklı bir durum vardır mutlaka bende sorunsuz çalışıyor şuan, hem telefon hem pc de kullanıyorum. Birde günlük sıfırlama yapıyor kullandığını bir toplu gösterdiği yer var bir de ayrı günlük kısım. Ona dikkat ettiniz mi?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Farklı bir durum vardır mutlaka bende sorunsuz çalışıyor şuan, hem telefon hem pc de kullanıyorum. Birde günlük sıfırlama yapıyor kullandığını bir toplu gösterdiği yer var bir de ayrı günlük kısım. Ona dikkat ettiniz mi?

3 saattir açık pc kulladığı veri bu şekilde

Ekli dosyalar

• 1649725615850.png
    1649725615850.png
    4.5 KB · Görüntüleme: 51
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sıfırlanmış büyük ihtimalle çünkü yukardaki yer normalde düz 5000 oluyor 3 saat önce başladıysanız

Günlük sıfırlanma ihtimaline karşın sitesine girip bakabilir misin? Çalışmış mı çalışmamış mı anlaşılır hocam.
Sabah güncellemesi: site global olarak(tüm kullanıcılar için) 4-5 saat çevrımdışı kaldı. Şuan tekrar aktif durumda herkese bol kazançlar.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hocam bu çekim yapma olayı nasıl oluyor biraz anlatır mısın
1. Dolar yada btc olarak çekim yapmak istersen 20 dolar olunca çekim talebi oluşturuyorsun kontrolleri 2 ila 5 gün sürebiliyor ondan sonra hesabına yollanıyor.
2. JMPT olarak çekmek istersen çekim limiti yok ama metamask veya başka bir cüzdan daha vardı adını hatırlamıyorum onlardan birini kullanman gerek. Ben metamask kullanıyorum. Metamasktan binance hesabına atıyorsun ve ordan sonrası sana kalmış ister yatırım yap ister takas yap ister kendi kartına gönder.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sıfırlanmış büyük ihtimalle çünkü yukardaki yer normalde düz 5000 oluyor 3 saat önce başladıysanız

Günlük sıfırlanma ihtimaline karşın sitesine girip bakabilir misin? Çalışmış mı çalışmamış mı anlaşılır hocam.
aktif olarak calısıyor gozukuyor ama veri çok az kullanıyor

Ekli dosyalar

• 1649799349594.png
    1649799349594.png
    8.3 KB · Görüntüleme: 49
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aktif olarak calısıyor gozukuyor ama veri çok az kullanıyor
Ben 1 telefon ve 1 pc den kullanıyorum şuan. Şuan bu veride Dün 3 den beri açık hali. Kişisel bir sorun yok. Fazla ihtiyaç duyulmamıştır Türkiye ağlarına ondan dolayı daha az kullanılıyor. Trafik meselesi yani. Daha çok kazanmak istersen de daha çok cihaz bağlaman gerekli tabi. 3 cihaz kullanırken günlük 1 dolar rahat bırakıyor. Min 3 tavsiye ederim.
Screenshot_1.png

Birde yukarıdaki senden aldığı internete karşılık gelen puan + olarak dashboarddan bakarsan sağ üste orda aldığın bonus ve açtığın kovandan gelen bonuslarda yazar.
Screenshot_2.png

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben 1 telefon ve 1 pc den kullanıyorum şuan. Şuan bu veride Dün 3 den beri açık hali. Kişisel bir sorun yok. Fazla ihtiyaç duyulmamıştır Türkiye ağlarına ondan dolayı daha az kullanılıyor. Trafik meselesi yani. Daha çok kazanmak istersen de daha çok cihaz bağlaman gerekli tabi. 3 cihaz kullanırken günlük 1 dolar rahat bırakıyor. Min 3 tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 75062
Birde yukarıdaki senden aldığı internete karşılık gelen puan + olarak dashboarddan bakarsan sağ üste orda aldığın bonus ve açtığın kovandan gelen bonuslarda yazar.
Ekli dosyayı görüntüle 75063
sen nerede yaşıyorsun

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Pc başında pek fazla olamıyorum artık ama kullanılabilir bir program gibi gözüküyor earnapp kullanmış birisi olarak bu uygulama biraz güvensiz gibi geldi ama denemeden sonuç alınmaz

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Pc başında pek fazla olamıyorum artık ama kullanılabilir bir program gibi gözüküyor earnapp kullanmış birisi olarak bu uygulama biraz güvensiz gibi geldi ama denemeden sonuç alınmaz
earnapp'ı niye bıraktınız? Bana tavsiye ettiler denedim 2 saat ama kazancı honeygain'den az veriyordu sildim.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...