Lefter
Süper Üye
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.sen diyince bende eskiden indirdim fakat güvenmemiştim denicem
İnternet hızıyla ilgili olabilir ben online oyun olarak lol oynuyorum sadece ama sorun olmadı.ben de denedim bunu fakat oyun oynayan biri değilsen güzel ama oyun oynarken bunu çalıştırırsan ara sıra pingin çıkıyor
duydum araştırdım ama o çok fazla interneti kullanıyormuş o yüzden oyun oynayamam diye bulaşmadım.Dostum Earnapp var o bundan çok daha fazla gelir getiriyor arkadaş 40 dolar civarı kastı 50 dolarda ödeme yapıyorlar amazon kuponu olarak alabiliyorsun.
Evet kullandığı trafikler sitenin bal puanı olarak birikiyor. uygulama açık kaldığı her saat başı da ekstra kredi veriyor.Hocam akış trafiğine göre mi veriyor nasıl veriyor tam anlayamadım?
Lol oynuyorum suan oyundayım anlık yine böyle ben değiştiğini görmedim.Bu cpu kullanımının anlık olarak değiştiğini duymuştum. Yük altında değilken yapılan işlemin boyutu da artıyor diye yorumlar vardı.
İnternet kullanımından ziyade sadece trafiği seyrediyor ve zaman zaman upload kullanıyor neye göre harcama yapıyor ben de bilmiyorumHerhangi bir sorunla karşılaşmadım merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.
İnternet hızıyla ilgili olabilir ben online oyun olarak lol oynuyorum sadece ama sorun olmadı.
duydum araştırdım ama o çok fazla interneti kullanıyormuş o yüzden oyun oynayamam diye bulaşmadım.
Evet kullandığı trafikler sitenin bal puanı olarak birikiyor. uygulama açık kaldığı her saat başı da ekstra kredi veriyor.
güzel bir şeye benziyor da ben güvenemedim yaMerhaba arkadaşlar. 3 gündür honeygain uygulamasını hem pc hem telefonlarımda kullanıyorum. Bu uygulamayı forumda görüp denemeye karar verdim.
Honeygain, işletmelerin kullanıcılara(bizim ağımıza) bağlanmasına izin veren bir proxy ağına sahiptir. Paylaştığınız ağ için ödeme alırız. İntertimin hızına her hangi bir etkisi olmadı. 1 laptop ve 2 telefonumda kullanıyorum. İnternetim de türktelekom 24 download 5 upload alıyorum. 3 günde cihazlarımdan bu kadar internet kullanmış ama hissedilmiyor. Şuan 3 cihazla günlük 1 dolar kazanıyorum. 10 cihaza kadar eklemenize izin veriliyor. Referans sistemide mevcut.
''Referans bağlantınızı kullanarak Honeygain'e katılan herkes 5$'lık bir başlangıç hediyesi alır ve siz de onların kazancının %10'una eşit bir sonsuza kadar bonus kazanırsınız!''
20 dolarlık ödeme eşiği bulunuyor ama jump token olarak metamask cüzdanınıza çekim yapmanın alt limiti yok istediğiniz zaman çekim talebi oluşturup sonrada Türk lirasına çevirebilirsiniz. Çekimler 2 ila 5 gün içinde gönderiliyor. Siz hiçbir şey yapmadan pasif geliriniz oluyor ve günde 1 dolar kazanmak bizim ülke şartlarına göre iyi arkadaşlar. 30 dolar anlık olarak 442,47 Türk Lirası yapıyor. Ekstra yaptığınız hiçbir şey yok ben lol oynuyorum youtube'a bakıyorum o altta açık duruyor. En alta görev yöneticisinden ne kadar ram işlemci kullandığını ekliyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
<<Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap>>
Ekli dosyayı görüntüle 75004Ekli dosyayı görüntüle 75005
Ekli dosyayı görüntüle 75007
Şimdi, merak ediyor olabilirsiniz: Honeygain'i ne tür müşteriler kullanıyor?Sanirim uygulama proxy satıyor, ve cihazlarınız/internetiniz proxy olarak kullanılıyor. Eğer boyleyse guvenilir değil.
ben de bu forumda görüp merak edip araştırdım öyle üye oldum. güvenli olduğu söyleniyor ikna oldum kullanıyorumgüvenilir mi araştırıp buraya editlicem şimdilik
hangi kısım tam olarak. sen internetini kiralıyorsun şirkete, şirkette kira ücreti veriyor basit mantıkla bumatıklı gelmedi
10 cihaza kadar bağlama hakkın var ama internetini kullandığı için hızın mı yetersiz kaldı acaba?Nasıl 3 cihaz ile giriş yapıyoruz 2 tanesinden sonra aynı ağ üzerinden fazla bağlantı hatası veriyor 2 tane kabul ediyor.
görev yöneticisi görüntülerini ekledim 30 mb ram kullanarak mı madencilik yapıyorUygulama arka planda ne yapıyorda size token kazandırıyor? Madencilik..
İnternetinizi nerelerde kullandıklarını söylüyorlar zaten, buyrun. Uygulama yeni değil bu arada 4-5 yıldır aktif olan bir uygulama.Peki arkadaşlar herşey güzel. Bazı arkadaşlar uygulama güvenilir demiş. Sizin internetinizi kullanan bu uygulama illegal bir işlem yapsa suçlu kim olacak peki? Internet paylaşımı yapıyorsunuz sizin ip adresinizle işlem yapıyor. Mantıklı gelmedi uygulama.
10 cihaza kadar bağlama hakkın var ama internetini kullandığı için hızın mı yetersiz kaldı acaba?
Post automatically merged:
görev yöneticisi görüntülerini ekledim 30 mb ram kullanarak mı madencilik yapıyorekran kartı işlemci kullanmıyor dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?