- Konuyu başlatan
-
Lefter
Süper Üye
Benim internetim 24 mb olduğu için hızım yetersiz sanıyordum demek ağ başına 2 sınır varmış. 3. cihazımı mobil veri ile kullanıyorum şuanHocam fiber 200mbps internetim var yetmeme durumu mümkün değil de garip yani anlamadım neden böyle oluyor. The app is paused. There are too many devices on this network diyor 2 den fazla kabul etmiyor.
Mobil ağ sınırsız olmadığı sürece veya o interneti hiçbir zaman bitiremeyen biriysen o şekilde mantıklı fakat diğer türlü mobil veriyi kullanmak gereksiz geldi bana. 2 taneden idare edicez zaten 2 tane telefonum var çalışsın dursun öyle yapacak bir şey yok.Benim internetim 24 mb olduğu için hızım yetersiz sanıyordum demek ağ başına 2 sınır varmış. 3. cihazımı mobil veri ile kullanıyorum şuan
Dediğin gibi bitiremiyorum o yüzden kullandırıyorum yoksa bende mobil verimi heba etmemMobil ağ sınırsız olmadığı sürece veya o interneti hiçbir zaman bitiremeyen biriysen o şekilde mantıklı fakat diğer türlü mobil veriyi kullanmak gereksiz geldi bana. 2 taneden idare edicez zaten 2 tane telefonum var çalışsın dursun öyle yapacak bir şey yok.
Dediğin gibi bitiremiyorum o yüzden kullandırıyorum yoksa bende mobil verimi heba etmemArtık her yerde wifi var artık mobil veri çok kullanamıyorum.
Yoğunluk hep var o zaman 4 gündür kullanıyorum eşit gidiyor pc ve telefonOlayı şimdi anladım ben. Trafik yoğunluğuna göre girilebiliyor pc ve ilk telefonuma kurmuştum ikisi sorunsuz devam ediyor arada 2. telefonumda yapıyor tamamen yoğunlukla alakalı.
Yoğunluk hep var o zaman 4 gündür kullanıyorum eşit gidiyor pc ve telefonDiğer telefonu mobil verimi bitirdiğim için şuan kullanamıyorum artık 8 gün sonra yenilenince
Günlük 1 dolar kazanıyorum çok rahat. Daha referansım falan yok 1 kişi üye olmuş linkimden o da daha kullanmamış herhalde4 günde kaç tl oldu?
Günlük 1 dolar kazanıyorum çok rahat. Daha referansım falan yok 1 kişi üye olmuş linkimden o da daha kullanmamış herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 75023
Benim aklımda 2 ay kadar kullanıp tam emin olmak var. 2. interneti bağlatmayı düşünüyorum. 140 tl 100 mbps internet. Aylık 30 dolar kazanmaya devam ediyorsam buna değer ve 60 dolar yaparım 4 cihazdan. 60$ = 884,95 Türk Lirasınetwork olayını halledersem kullanmadığım 3 telefon var onlara da yaparım da nasıl yapıcaz vpn olmuyor
Kendi sayfalarında belirttikleri kullanım alanları bu şekilde.İnterneti ne için kullandığı belli değil bu tarz uygulamaların sonuç olarak bedava peynir fare kapanında olur. Bizden kullandığı interneti ne yaptığını şeffaf bir şekilde anlatmadığı sürece uzak durun derim...
işte konuda benim ip den nelere erişim veriyor ? Reklam doğrulama işlerinden para kırıyorlar illegal bir şekilde ve tahminim bu uygulmaya bağlı olan bütün internet IP leri reklam doğrulayarak bunlara para kazandırıyor ve reklam doğrulama sadece bir tanesi. Kesinlikle Güvenli Değil.Kendi sayfalarında belirttikleri kullanım alanları bu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 75024
Evet dediğin gibi 2 ay kullanınca garanti aynı para geliyorsa mantıklı hatta ona gerek bile kalmaz belki de hat alınıp paket yapılabilir.Benim aklımda 2 ay kadar kullanıp tam emin olmak var. 2. interneti bağlatmayı düşünüyorum. 140 tl 100 mbps internet. Aylık 30 dolar kazanmaya devam ediyorsam buna değer ve 60 dolar yaparım 4 cihazdan. 60$ = 884,95 Türk Lirası
Bilemiyorum hocam mağdur görmedim ben daha o yüzden güvendim kullanıyorum bakalım. 5 yıllık bir oluşum olması da güven veriyor.işte konuda benim ip den nelere erişim veriyor ? ****** doğrulama işlerinden para kırıyorlar illegal bir şekilde ve tahminim bu uygulmaya bağlı olan bütün internet IP leri ****** doğrulayarak bunlara para kazandırıyor ve ****** doğrulama sadece bir tanesi. Kesinlikle Güvenli Değil.
Hocam proxy satıcısı proxynin bunlar için kullanabileceğinden emin olamaz, proxyleri çatur çutur satıyordur. Herhangi bir illegal olayda sorumlu proxynin sahibi olur. Hatta muhtemelen topladığı proxyler de elite-level proxy o yüzden baya kazanırŞimdi, merak ediyor olabilirsiniz: Honeygain'i ne tür müşteriler kullanıyor?
İşte web sitelerinde listelenen ticari kullanım örneklerinden bazıları:
- Marka koruması/farklı ülkelerden marka sonuçları ve taklit ürünler için arama.
- Rek-lam doğrulama.
- Uygulama ve web sitesi testi.
- Coğrafi olarak kısıtlanmış içeriği atlamak.
- Fiyatları karşılaştırma.
ben de bu forumda görüp merak edip araştırdım öyle üye oldum. güvenli olduğu söyleniyor ikna oldum kullanıyorum
Bilmiyorum ama benim gibi harçlık kazanmak isteyenler kullanabilirHocam proxy satıcısı proxynin bunlar için kullanabileceğinden emin olamaz, proxyleri çatur çutur satıyordur. Herhangi bir illegal olayda sorumlu proxynin sahibi olur. Hatta muhtemelen topladığı proxyler de elite-level proxy o yüzden baya kazanırBana çok güvenilir gelmedi hala.
Sağolasın5$ referans linkini kullanarak kayıt olmayı düşünüyorum, deneyelim bakalım
Maalesef bu ülke bizi bu tür şeylere yonlendiriyor mecburen, öğrenciler olarak hiç bir fırsatımız/avantajımız yok bu ülkede. İndirimli yada ücretsiz host bile kiralayamiyoruz destek sıfır.Bilmiyorum ama benim gibi harçlık kazanmak isteyenler kullanabilirzengin olmuyoruz sonuçta ama harçlık bırakıyor TR ekonomisi ortada :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?