Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hocam discorddan ekler misin bende yapmak istiyorumda bu işleri tam bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.

Milad#4613 discord adresim.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bu arada 1 işletmecilikten ben birazcık büyüdüm. Ekteme bilgisayar ve telefonum tek modlu bir şekilde bir kaç işlem sürecinden hem cihazdan sağlamayı sağlamayı başarmayı başardı.
Tek cihaz almaya normal şartlarda, birde böyle deneyeceğim. Yarından itibaren aynı işlemi işlemi gm olan anneminada yapmaya çalışıcam ve tahminlerime 10 cihaz ekleyebiliyoruz ya olması olması ama 10 farklı modem, 10 cihaz ben gm olan modem ile 10 cihaz bağabilicem.
Bu yardim bir yardimci yardimci olabilirim:)
Knk bana yardm edebilirisin ya bende ilk çalıştırmada 2 cihaz kullanabiliyordum 1-2gün sonra tek cihaz çalıştırabildim sadece bu sorunu çözecem

Son düzenleme:
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Beklediğim kadar veri kullanılmamış. İnternet kapasitesinizi çok sınırlıcağını sanmıyorum. Ani ping sorunları yaşadın mı?

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Beklediğim kadar veri kullanılmamış. İnternet kapasitesinizi çok sınırlıcağını sanmıyorum. Ani ping sorunları yaşadın mı?
Veri az az kullanılıyor ki interneti kullananlara sorun yaratmasın. Evet ani ping yükseliyor 1-2 saniye maksimum o da interneti kullandığında oluyor işte. Lol oynuyorum ben rahatsız etmiyor o kadar. İyi kazanç için daha çok cihaz bağlamanız gerekiyor.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Veri az az kullanılıyor ki interneti kullananlara sorun yaratmasın. Evet ani ping yükseliyor 1-2 saniye maksimum o da interneti kullandığında oluyor işte. Lol oynuyorum ben rahatsız etmiyor o kadar. İyi kazanç için daha çok cihaz bağlamanız gerekiyor.
Anladım kar-zarar ilişkisi sonuçta buda.

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
jumptokeni bnb nasıl çeviricem bnb çevirirken hata veriyor sebebi nedir 7.50 dolarlık jmpt var ama bnb çeviremedim

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
jumptokeni bnb nasıl çeviricem bnb çevirirken hata veriyor sebebi nedir 7.50 dolarlık jmpt var ama bnb çeviremedim
Hocam jump tokeni takas diyerek istediğiniz coine çevirebilirsiniz ama çevirme ücreti olarak bnb olması lazım metamask cüzdanınızda. BNB ile çevirme ve başka hesabınıza yollarken işlem ücreti ödüyorsunuz. Binance üzerinden metamask cüzdanınıza 15-20 liralık BNB alıp atsanız 6-7 işlem için yeterli olur.

kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hocam jump tokeni takas diyerek istediğiniz coine çevirebilirsiniz ama çevirme ücreti olarak bnb olması lazım metamask cüzdanınızda. BNB ile çevirme ve başka hesabınıza yollarken işlem ücreti ödüyorsunuz. Binance üzerinden metamask cüzdanınıza 15-20 liralık BNB alıp atsanız 6-7 işlem için yeterli olur.
teşekkür ederim binance' tan atabilir miyim 5 10 tl bnb ye

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bana böyle şeyler güvenilir gelmiyor sonuçta ben çalışıcam başkası daha çok para kazanıcak banada artık verecek

Üye
4 HİZMET YILI
banada pek güvenli gelmiyor böyle şeyler bilgisayara bir zararı olurmu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...