Honor Play Tanıtıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hepinize selamlar saygılar. Huawei'nin alt markası olan Honor, Play modelini duyurdu.

:resim:

honor-play-amazon-india-exclusive.jpg

honor-play-2-840x473.jpg

:yazı:

Bu telefonu farklı kılan olay GPU Turbo desteğidir. GPU Turbo desteği sayesinde çoğu oyunda yüksek performans ve maksimum güç tasarrufu vaat ediyor.

Cihazın teknik özelliklerine geçebiliriz.

Ekran bölümünde bizi 6,3 inç genişliğinde Full HD+ bir ekran karşılıyor.

Telefonumuz gücünü ise Kirin970 işlemciden alıyor. Ram olarak ise 4 ve 6 GB'lik versiyonları mevcut olan cihazımız, depolama bölümünde ise dahili depolaması microSD kart ile 256 GB’a çıkarılabiliyor.

Kamera bölümünde bizi 16+2MP’lik arka kamera karşılıyor. Ön kamera ise 16MP'dir.

Son olarak da bataryaya değinmek istiyorum. Batarya 3750mAh olarak düşünülmüş ve eklenmiştir.

Firma bu telefon ile bir çok güçlü mobil oyunu sorunsuz, kare kaybı yaşamaksızın rahatlıkla oynayabileceğinizi iddia ediyor. Kaliteli bir mobil oyun deneyimi sunmak adına telefon 3D surround ses sistemine ve 4D Smart Shock teknolojisine sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Fiyatını açıklamak gerekirse standart versiyonu $329, Ram kapasitesi arttırılmış olan "Player Edition" versiyonu ise $349 olarak çıkacaktır.

✨Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanatır✨
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben bu telefonu çok seviyorum harika özelliği ve tasarımı LG Q staylus mu - LG Q7 - mi yoksa bu mu ???

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eyw ama neden onu tavsiye ettiğini de yazsaydın keşke :)
özellikleri çok iyi ve lg nin en iyi telefonu oldu 1 hafta mı 1 ay da mı ne 2 milyondan fazla satışı olduğu felan deniyordu pek bilgim yok ama ben almayı düşünüyorum araştırıp bakabilirsin

✨Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanatır✨
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
özellikleri çok iyi ve lg nin en iyi telefonu oldu 1 hafta mı 1 ay da mı ne 2 milyondan fazla satışı olduğu felan deniyordu pek bilgim yok ama ben almayı düşünüyorum araştırıp bakabilirsin
teşekkürler bilgi için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...