Bu neymiş olum wqeqwqweKarşim yıkıksan net al bunu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu neymiş olum wqeqwqwe
MükemmelEfsane dimi ?
Aynen bende formanın üstüne giyiyorum siyah olanları. Tek sorun edebiyat hocam. olum bu nasıl 5 dolarbende hoodie ve sweatshirt hatsasıyım okulda falan formanın üstüne giyiyorum ben bu sitden alıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum bunlar 10 - 11 günde geliyor ben burdan aldım 5 -6 tane gayet ucuza geliyor ama bizim tarihçi kızıyor okul formasının üstüne giyip yakalarını dışarı çıkarmanı öneririmAynen bende formanın üstüne giyiyorum siyah olanları. Tek sorun edebiyat hocam. olum bu nasıl 5 dolar
Sağolasın valla aliexpress falan aklımın ucundan geçmiyodudostum bunlar 10 - 11 günde geliyor ben burdan aldım 5 -6 tane gayet ucuza geliyor ama bizim tarihçi kızıyor okul formasının üstüne giyip yakalarını dışarı çıkarmanı öneririm
birşey deilSağolasın valla aliexpress falan aklımın ucundan geçmiyodu
Gerek yok sağolasın aliexpress den alacağım bundan sonra.İnstagramda 1 tepe sayfa bulunmakta paylaşıp paylaşmamakta kararsız kaldım eğer bir problem olmaz ise bunu yanıtladığında paylaşabilirim bu sayfaları.
Şahsen aliexpress yerine instagramda ki sayfaları kullanmayı tercih ederim daha önce bir çok alış-veriş yaptım kaliteli ürünler yolluyorlar.Gerek yok sağolasın aliexpress den alacağım bundan sonra.
At bir link bakayım o zamanŞahsen aliexpress yerine instagramda ki sayfaları kullanmayı tercih ederim daha önce bir çok alış-veriş yaptım kaliteli ürünler yolluyorlar.
Güzel LanKarşim yıkıksan net al bunu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Benim takip ettiğim sayfalar ;At bir link bakayım o zaman
hoodieler 90-100 tl Feedermarket sayfasında. Ucuz arıyorum.Benim takip ettiğim sayfalar ;
Gamerlifestore
Feedermarket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?