LeftSpace' Alıntı:resimleri düzgün eklemeyi öğren bence sen bi. tüm özellikleri açma sende kasıyosa
kerem46' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:resimleri düzgün eklemeyi öğren bence sen bi. tüm özellikleri açma sende kasıyosa
abi hiçbirsey acmıyom sadece 1 ini acınca oyun pert oluyor bir bakarsan sevinirim lütfen
LeftSpace' Alıntı:kerem46' Alıntı:abi hiçbirsey acmıyom sadece 1 ini acınca oyun pert oluyor bir bakarsan sevinirim lütfen
bende öyle bi kasma yok hangi özelligi açtıgında kasıyor.
zaragoz67' Alıntı:kafayı yicem bendedea aynı sorun var hiç birini açmadıgım halde bile hata alıyorum tek tek denicektim hangisi diye yok abi çıldırcam ilk bastaki egitimde bile donuyor
mahlukat5' Alıntı:Her gün saatlerce kullanıyorum ve bende hiç kasma olayı yok ?
kerem46' Alıntı:mahlukat5' Alıntı:Her gün saatlerce kullanıyorum ve bende hiç kasma olayı yok ?
kardeşim suan oyuna bir girve ac rasgele birini gör karakter donup kalıcak biz boşa konuş muyoruz![]()
yahu allah için arkadaş oyuna gir coop moduna gir oyna burda tabı bırsey olmuyor olmadı o loaderın lınk at bana bende deneyem ama trojen atma hamahlukat5' Alıntı:kerem46' Alıntı:kardeşim suan oyuna bir girve ac rasgele birini gör karakter donup kalıcak biz boşa konuş muyoruz![]()
![]()