hoonds Hile acınca donuyor oynamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
kerem46' Alıntı:
mahlukat5' Alıntı:
77lMkP.png
yahu allah için arkadaş oyuna gir coop moduna gir oyna burda tabı bırsey olmuyor olmadı o loaderın lınk at bana bende deneyem ama trojen atma ha :D

41EbzL.jpg

Konuyla alakasız ama şu gördüğünüz kutular mapta bazı sinematik şeyleri ekrana getiriyor. Çoğu mapta bulabilirsiniz nerdeyse. İçine girince Bossun gelişi, Bossun ölüşü vs vs. sinematikelr geliyor ::D Ama mesela bi kutuya girdiniz ve bossun öldüğünü gösteriyor fakat bölüm bitmiyor ::D Eğer kutuya girince bölüm bitseydi, Özel operasyon atarak şimdiye kadar Sr silah düşürmüştüm ::D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hoonds The Last Hope başlı başına problemli bir oyun. Benim kendi sisteminde high ayarı bırak, en lowda zar zor oynuyorum.
Sistemim:
*AMD Fx8300 4.32GHZ 8 Core İşlemci
*SAPPHIRE R9 380X 4GB NITRO GAMING Ekran Kartı
*8x2 16GB Fury 1600mhz DDR3 Ram
*Amd Anakart m5a97 r2.0

Ben bu sistemle ne oyunları hightta-ultrada oynadım (tomb raider, gta 5 , bf1, etc.) Ama houndsun kendi problemli. Ayriyetten lowda kasmadan hoonds anca öyle oynuyabiliyorum. Hileninde bende bir etkisi olmuyor kasma falan yok kasma olsaydı hileye video çekemezdim. Sorun sizin sisteminizde de diyemiyorum çünkü oyunun kendisi problemli.

Delete tuşu ile menüyü kapatabiliyorsunuz menüyü kapatın bakalım kasma problemi var mı.

Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
hoonds The Last Hope başlı başına problemli bir oyun. Benim kendi sisteminde high ayarı bırak, en lowda zar zor oynuyorum.
Sistemim:
*Amd Anakart m5a97 r2.0

Ben bu sistemle ne oyunları hightta-ultrada oynadım (tomb raider, gta 5 , bf1, etc.) Ama houndsun kendi problemli. Ayriyetten lowda kasmadan hoonds anca öyle oynuyabiliyorum. Hileninde bende bir etkisi olmuyor kasma falan yok kasma olsaydı hileye video çekemezdim. Sorun sizin sisteminizde de diyemiyorum çünkü oyunun kendisi problemli.

Delete tuşu ile menüyü kapatabiliyorsunuz menüyü kapatın bakalım kasma problemi var mı.
abi allah rızası için vallahi billahi donuyor bugune kadar sorun cıkmadı ts gelim tw verim siz bir bakın olmazmı rica etsem dondugunu da gösterem hemnsize benı ozaman anlarsınız

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
kerem46' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:
Sistemim:
*Amd Anakart m5a97 r2.0

abi allah rızası için vallahi billahi donuyor bugune kadar sorun cıkmadı ts gelim tw verim siz bir bakın olmazmı rica etsem dondugunu da gösterem hemnsize benı ozaman anlarsınız
Kardeş tw gelip bakmamıza gerek yok, biz destek ekibi değiliz. Hile bende kasmıyorsa ve çoğu kişide kasmıyorsa benim için bir problem teşkil etmez. Eğer sadece sende yada bir kaç kişide kasıyorsa problemin yazılımsal değil sistemsel olduğu bariz bellidir. Sistemine sağlam bir format at, tüm driverlerini yükle öyle dwordu kullan. Hileyi leftspace kodladı ve eminimki zaten leftspace kodlarken kodladığı threadların ne kadar kasma yapacağını vs her şeyini hesaplıyor kasmayı en  aza indiriyor. Sonuçta bu hilede esp box cart curt var bunlar işlemci - grafik birimi tarafından anlık olarak ekrana çizgiler vs çiziyor, memory olan adresler anlık olarak işlemci writing işlemi yapıyor. Bunlar için orta segment bir bilgisayar gerekli. Pentium 4 bir işlemcide esp box kullanmaya çalışırsanız kasmadan oynayacağınızı söyleyemem. Bazı durumlar olur leftspace yaptığı döngüde sleep kullanmaz o zaman kasma olur hileden deriz, ama leftspace bunu sadece 1-2 kere yaptı oda loaderde ve düzeltti buda 1 sene önce vs idi. Her zaman paylaşırken döngülerini vs kontrol ediyor her şeyi kontrol ediyor yani ben kasmanın hilede olmayacağından eminim.

Sadece co-op bölümünde kasıyorsa, espbox açmadan bir dene derim çünkü orda sistemi yoracak bir for döngüsü olabileceğinden şüpheliyim.

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bugüne kadarını bilmemde ben bugün yükledim aşşşırı begendim oyunu fakat girdim lanet olsun bi istegim gerçeklesmiyor ya :D işletim sistemi dogru dedigin gibi ben kendi sistemimle gta5 i full efekt oynarken bunda donuyor söyle bişey var ama hilesiz girince 0 donma hileli girince birini bile açmasam baslıyor donma araştıralım sadece bizdeyse sorun bilmiyorum bizim neremizde ama bi fix gelmez sanırım ama bizden farklı kişilerdede varsa bu konuyla ilgilenirseniz cok memnun oluruz

Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
kerem46' Alıntı:
Kardeş tw gelip bakmamıza gerek yok, biz destek ekibi değiliz. Hile bende kasmıyorsa ve çoğu kişide kasmıyorsa benim için bir problem teşkil etmez. Eğer sadece sende yada bir kaç kişide kasıyorsa problemin yazılımsal değil sistemsel olduğu bariz bellidir. Sistemine sağlam bir format at, tüm driverlerini yükle öyle dwordu kullan. Hileyi leftspace kodladı ve eminimki zaten leftspace kodlarken kodladığı threadların ne kadar kasma yapacağını vs her şeyini hesaplıyor kasmayı en  aza indiriyor. Sonuçta bu hilede esp box cart curt var bunlar işlemci - grafik birimi tarafından anlık olarak ekrana çizgiler vs çiziyor, memory olan adresler anlık olarak işlemci writing işlemi yapıyor. Bunlar için orta segment bir bilgisayar gerekli. Pentium 4 bir işlemcide esp box kullanmaya çalışırsanız kasmadan oynayacağınızı söyleyemem. Bazı durumlar olur leftspace yaptığı döngüde sleep kullanmaz o zaman kasma olur hileden deriz, ama leftspace bunu sadece 1-2 kere yaptı oda loaderde ve düzeltti buda 1 sene önce vs idi. Her zaman paylaşırken döngülerini vs kontrol ediyor her şeyi kontrol ediyor yani ben kasmanın hilede olmayacağından eminim.

Sadece co-op bölümünde kasıyorsa, espbox açmadan bir dene derim çünkü orda sistemi yoracak bir for döngüsü olabileceğinden şüpheliyim.

teşekküer ederim bilgi için hemen deniyorum olmadı formmat atıcam sonra herşeyi yükleyip tekrar denicem sonra size dicem durumu

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Eğer sizden başka birisinde varsa sorun yüksek ihtimal kodsal bir sıkıntı vardır, sistemi yoracak işlemler yaptırıp sleepi az tuttuysa, yada sleep hiç koymadıysa kastırır ama hileyi ben kodlamadığımdan bilemiyorum. Hiçbir özellik açmadan hilenin sisteme yük bindirecek iş yaptığını ben sanmıyorum o yüzden kasması çok saçma. Menüyü kapatıyor musunuz? Kapattığınızda kasma vs gidiyor mu ?

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
menüyü kapatıyorum fakat aynı reklam onayını yapabilirsem bikaç bişey daha denicem bu oyunu geniş degil pencere modunda acmayı denicem daha az yük binmesi için

düzelmedi pvp dede pve dede sonuç aynı

Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Eğer sizden başka birisinde varsa sorun yüksek ihtimal kodsal bir sıkıntı vardır, sistemi yoracak işlemler yaptırıp sleepi az tuttuysa, yada sleep hiç koymadıysa kastırır ama hileyi ben kodlamadığımdan bilemiyorum. Hiçbir özellik açmadan hilenin sisteme yük bindirecek iş yaptığını ben sanmıyorum o yüzden kasması çok saçma. Menüyü kapatıyor musunuz? Kapattığınızda kasma vs gidiyor mu ?

suan başka bir pcdede denedim ki malesef menüyüde kapasam donuyor kalıyor bu problem bizden kaynaklı birşeyde değil

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ama kimisinde olup kimisinde olmaması cok saçma bi durum bidahaki güncellemede belirtilirse belki fixlenebilir bu konuları anlamadıgım için bişey diyemiyorum umarım fixlenir :(

Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
zaragoz67' Alıntı:
ama kimisinde olup kimisinde olmaması cok saçma bi durum bidahaki güncellemede belirtilirse belki fixlenebilir bu konuları anlamadıgım için bişey diyemiyorum umarım fixlenir :(

yetkililerle konus tu bir arkadaş ts de bekliyorum Lestspace gelirse onada göstericem az sabret arkadaşım inşallah bir cözüm bulurlar

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
tamamdır hocam haber bekliyorum ben olmadı bende gelebilirim ts daha koolay iletişim olur

Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
zaragoz67' Alıntı:
tamamdır hocam haber bekliyorum ben  olmadı bende gelebilirim ts daha koolay iletişim olur

tamam dır aga birşey olursa haber ederim sana sen merak etme

Hayat Paylaşınca güzel.
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:
tüm özellikleri açmışsın :D ghostmode kapat tek tek bazı özellikleri kapat öyle oyna hiç bi özellik açmadanda kasıyosa :D sıkıntın büyük

reisim ts geldim ve gösterdim fsp bildiğin 0 a düşüyor ve oyun donuyor kalıyor no clip acıyorum duvardan gecmesi gerekirken gecmiyor sonra yere 1 kere ateş ediyorum ve boom donuyor kalıyor ne olursun şuna bir el at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...