LeftSpace' Alıntı:resimleri düzgün eklemeyi öğren bence sen bi. tüm özellikleri açma sende kasıyosa
kerem46' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:resimleri düzgün eklemeyi öğren bence sen bi. tüm özellikleri açma sende kasıyosa
abi hiçbirsey acmıyom sadece 1 ini acınca oyun pert oluyor bir bakarsan sevinirim lütfen
LeftSpace' Alıntı:kerem46' Alıntı:abi hiçbirsey acmıyom sadece 1 ini acınca oyun pert oluyor bir bakarsan sevinirim lütfen
bende öyle bi kasma yok hangi özelligi açtıgında kasıyor.
zaragoz67' Alıntı:kafayı yicem bendedea aynı sorun var hiç birini açmadıgım halde bile hata alıyorum tek tek denicektim hangisi diye yok abi çıldırcam ilk bastaki egitimde bile donuyor
mahlukat5' Alıntı:Her gün saatlerce kullanıyorum ve bende hiç kasma olayı yok ?
kerem46' Alıntı:mahlukat5' Alıntı:Her gün saatlerce kullanıyorum ve bende hiç kasma olayı yok ?
kardeşim suan oyuna bir girve ac rasgele birini gör karakter donup kalıcak biz boşa konuş muyoruz
yahu allah için arkadaş oyuna gir coop moduna gir oyna burda tabı bırsey olmuyor olmadı o loaderın lınk at bana bende deneyem ama trojen atma hamahlukat5' Alıntı:kerem46' Alıntı:kardeşim suan oyuna bir girve ac rasgele birini gör karakter donup kalıcak biz boşa konuş muyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?