kerem46' Alıntı:yahu allah için arkadaş oyuna gir coop moduna gir oyna burda tabı bırsey olmuyor olmadı o loaderın lınk at bana bende deneyem ama trojen atma hamahlukat5' Alıntı:
abi allah rızası için vallahi billahi donuyor bugune kadar sorun cıkmadı ts gelim tw verim siz bir bakın olmazmı rica etsem dondugunu da gösterem hemnsize benı ozaman anlarsınıznader11ndeu' Alıntı:hoonds The Last Hope başlı başına problemli bir oyun. Benim kendi sisteminde high ayarı bırak, en lowda zar zor oynuyorum.
Sistemim:
*AMD Fx8300 4.32GHZ 8 Core İşlemci
*SAPPHIRE R9 380X 4GB NITRO GAMING Ekran Kartı
*8x2 16GB Fury 1600mhz DDR3 Ram
*Amd Anakart m5a97 r2.0
Ben bu sistemle ne oyunları hightta-ultrada oynadım (tomb raider, gta 5 , bf1, etc.) Ama houndsun kendi problemli. Ayriyetten lowda kasmadan hoonds anca öyle oynuyabiliyorum. Hileninde bende bir etkisi olmuyor kasma falan yok kasma olsaydı hileye video çekemezdim. Sorun sizin sisteminizde de diyemiyorum çünkü oyunun kendisi problemli.
Delete tuşu ile menüyü kapatabiliyorsunuz menüyü kapatın bakalım kasma problemi var mı.
Kardeş tw gelip bakmamıza gerek yok, biz destek ekibi değiliz. Hile bende kasmıyorsa ve çoğu kişide kasmıyorsa benim için bir problem teşkil etmez. Eğer sadece sende yada bir kaç kişide kasıyorsa problemin yazılımsal değil sistemsel olduğu bariz bellidir. Sistemine sağlam bir format at, tüm driverlerini yükle öyle dwordu kullan. Hileyi leftspace kodladı ve eminimki zaten leftspace kodlarken kodladığı threadların ne kadar kasma yapacağını vs her şeyini hesaplıyor kasmayı en aza indiriyor. Sonuçta bu hilede esp box cart curt var bunlar işlemci - grafik birimi tarafından anlık olarak ekrana çizgiler vs çiziyor, memory olan adresler anlık olarak işlemci writing işlemi yapıyor. Bunlar için orta segment bir bilgisayar gerekli. Pentium 4 bir işlemcide esp box kullanmaya çalışırsanız kasmadan oynayacağınızı söyleyemem. Bazı durumlar olur leftspace yaptığı döngüde sleep kullanmaz o zaman kasma olur hileden deriz, ama leftspace bunu sadece 1-2 kere yaptı oda loaderde ve düzeltti buda 1 sene önce vs idi. Her zaman paylaşırken döngülerini vs kontrol ediyor her şeyi kontrol ediyor yani ben kasmanın hilede olmayacağından eminim.kerem46' Alıntı:abi allah rızası için vallahi billahi donuyor bugune kadar sorun cıkmadı ts gelim tw verim siz bir bakın olmazmı rica etsem dondugunu da gösterem hemnsize benı ozaman anlarsınıznader11ndeu' Alıntı:hoonds The Last Hope başlı başına problemli bir oyun. Benim kendi sisteminde high ayarı bırak, en lowda zar zor oynuyorum.
Sistemim:
*AMD Fx8300 4.32GHZ 8 Core İşlemci
*SAPPHIRE R9 380X 4GB NITRO GAMING Ekran Kartı
*8x2 16GB Fury 1600mhz DDR3 Ram
*Amd Anakart m5a97 r2.0
Ben bu sistemle ne oyunları hightta-ultrada oynadım (tomb raider, gta 5 , bf1, etc.) Ama houndsun kendi problemli. Ayriyetten lowda kasmadan hoonds anca öyle oynuyabiliyorum. Hileninde bende bir etkisi olmuyor kasma falan yok kasma olsaydı hileye video çekemezdim. Sorun sizin sisteminizde de diyemiyorum çünkü oyunun kendisi problemli.
Delete tuşu ile menüyü kapatabiliyorsunuz menüyü kapatın bakalım kasma problemi var mı.
nader11ndeu' Alıntı:Kardeş tw gelip bakmamıza gerek yok, biz destek ekibi değiliz. Hile bende kasmıyorsa ve çoğu kişide kasmıyorsa benim için bir problem teşkil etmez. Eğer sadece sende yada bir kaç kişide kasıyorsa problemin yazılımsal değil sistemsel olduğu bariz bellidir. Sistemine sağlam bir format at, tüm driverlerini yükle öyle dwordu kullan. Hileyi leftspace kodladı ve eminimki zaten leftspace kodlarken kodladığı threadların ne kadar kasma yapacağını vs her şeyini hesaplıyor kasmayı en aza indiriyor. Sonuçta bu hilede esp box cart curt var bunlar işlemci - grafik birimi tarafından anlık olarak ekrana çizgiler vs çiziyor, memory olan adresler anlık olarak işlemci writing işlemi yapıyor. Bunlar için orta segment bir bilgisayar gerekli. Pentium 4 bir işlemcide esp box kullanmaya çalışırsanız kasmadan oynayacağınızı söyleyemem. Bazı durumlar olur leftspace yaptığı döngüde sleep kullanmaz o zaman kasma olur hileden deriz, ama leftspace bunu sadece 1-2 kere yaptı oda loaderde ve düzeltti buda 1 sene önce vs idi. Her zaman paylaşırken döngülerini vs kontrol ediyor her şeyi kontrol ediyor yani ben kasmanın hilede olmayacağından eminim.kerem46' Alıntı:abi allah rızası için vallahi billahi donuyor bugune kadar sorun cıkmadı ts gelim tw verim siz bir bakın olmazmı rica etsem dondugunu da gösterem hemnsize benı ozaman anlarsınız
Sadece co-op bölümünde kasıyorsa, espbox açmadan bir dene derim çünkü orda sistemi yoracak bir for döngüsü olabileceğinden şüpheliyim.
nader11ndeu' Alıntı:Eğer sizden başka birisinde varsa sorun yüksek ihtimal kodsal bir sıkıntı vardır, sistemi yoracak işlemler yaptırıp sleepi az tuttuysa, yada sleep hiç koymadıysa kastırır ama hileyi ben kodlamadığımdan bilemiyorum. Hiçbir özellik açmadan hilenin sisteme yük bindirecek iş yaptığını ben sanmıyorum o yüzden kasması çok saçma. Menüyü kapatıyor musunuz? Kapattığınızda kasma vs gidiyor mu ?
zaragoz67' Alıntı:ama kimisinde olup kimisinde olmaması cok saçma bi durum bidahaki güncellemede belirtilirse belki fixlenebilir bu konuları anlamadıgım için bişey diyemiyorum umarım fixlenir
zaragoz67' Alıntı:tamamdır hocam haber bekliyorum ben olmadı bende gelebilirim ts daha koolay iletişim olur
LeftSpace' Alıntı:tüm özellikleri açmışsınghostmode kapat tek tek bazı özellikleri kapat öyle oyna hiç bi özellik açmadanda kasıyosa sıkıntın büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?