- Moderatör
Tahminimce IP değiştirmeliyiz(Tahmin)nasıl indircez şu oyunu steamda ya
Girdin mi?Elinize Sağlık
denicem şimdi olur inşallahTahminimce IP değiştirmeliyiz(Tahmin)
Bizi de haberdar etdenicem şimdi olur inşallah
yok valla başka ülkeye bağlanıyorum yinede çıkmıyor oyun mağazadaBizi de haberdar et
hoonds steam yaz googleye cıkarsteamdan mi indiyüon indiyürsan nasıl indiriyon oyunun ismi çıkmıyor bende steamda
HİLE STEAMDAN İNDİRİLMESİNİ İSTİYORhoonds steam yaz googleye cıkar
ama sitte steamdan indirilmis istiyorhoonds steam yaz googleye cıkar
loaderı ac bu kodu yapıştır steam://run/366160 yola sonra steamı ac bu koda bas ınmesı ıcın onay gelcek ileri ileri bitir de ınmeye baslarama sitte steamdan indirilmis istiyor
heralde
kuzgun skype veya ts3 varmı ben yapamdımloaderı ac bu kodu yapıştır steam://run/366160 yola sonra steamı ac bu koda bas ınmesı ıcın onay gelcek ileri ileri bitir de ınmeye baslar![]()
bende sımdı orendım zaten basit birşey loadere steam://run/366160 kodunu yazınca zaten lınk olarak gıdıyor sonra steamı ac bu koda bas steamdan steamı ac ınmesı ıcın onay ıstıcek ındırmeyı baslat tamamdır.kuzgun skype veya ts3 varmı ben yapamdım
ya bi gel ts3 yada skypebende sımdı orendım zaten basit birşey loadere steam://run/366160 kodunu yazınca zaten lınk olarak gıdıyor sonra steamı ac bu koda bas steamdan steamı ac ınmesı ıcın onay ıstıcek ındırmeyı baslat tamamdır.