efsane636' Alıntı::yazılar yeşil olmuyor sarı olana kadar canımız cıkıyor
47bema47' Alıntı:efsane636' Alıntı::yazılar yeşil olmuyor sarı olana kadar canımız cıkıyor
haklisin bende 100 defa denedim olmadı sinirlerim gerildi ya nedenmi bu oynu sileli 7 ay olmuştu
hilesini çıktığını görünce sırf hile için indirdim ama olmadı yazılar hiç sarı bile omiyor cleanerle sildim geçmişi sildim
çıkış yaptım yönetici başlatım siteye girdi 2 tane açiyor her girdiğinde 2 sinede giriş yaptım satılar kırmızı hep
efsane636' Alıntı:47bema47' Alıntı:efsane636' Alıntı::yazılar yeşil olmuyor sarı olana kadar canımız cıkıyor
haklisin bende 100 defa denedim olmadı sinirlerim gerildi ya nedenmi bu oynu sileli 7 ay olmuştu
hilesini çıktığını görünce sırf hile için indirdim ama olmadı yazılar hiç sarı bile omiyor cleanerle sildim geçmişi sildim
çıkış yaptım yönetici başlatım siteye girdi 2 tane açiyor her girdiğinde 2 sinede giriş yaptım satılar kırmızı hep
aynen. suan sarıda olmuyor. beceremediler hileyi yada doğru dürüst anlatamadılar...
yanlış anlaşıldıysa kusura bakma. Düzgünce anlatında bizde yapalım ozamandroopxc' Alıntı:efsane636' Alıntı:47bema47' Alıntı:efsane636' Alıntı::yazılar yeşil olmuyor sarı olana kadar canımız cıkıyor
aynen. suan sarıda olmuyor. beceremediler hileyi yada doğru dürüst anlatamadılar...
Kardeş kendin yapamıyon beceremediler deme ve dogru durust anlatamadılar deme . Millet nasıl yapıyor!
efsane636' Alıntı:yanlış anlaşıldıysa kusura bakma. Düzgünce anlatında bizde yapalım ozamandroopxc' Alıntı:efsane636' Alıntı:47bema47' Alıntı:efsane636' Alıntı::yazılar yeşil olmuyor sarı olana kadar canımız cıkıyor
Kardeş kendin yapamıyon beceremediler deme ve dogru durust anlatamadılar deme . Millet nasıl yapıyor!
adamın dediklerini yapıyorum fakat kırmızı yazı sarıya dönmüyor..droopxc' Alıntı:efsane636' Alıntı:yanlış anlaşıldıysa kusura bakma. Düzgünce anlatında bizde yapalım ozamandroopxc' Alıntı:efsane636' Alıntı:47bema47' Alıntı:haklisin bende 100 defa denedim olmadı sinirlerim gerildi ya nedenmi bu oynu sileli 7 ay olmuştu
Adam oraya düzgünce anlatmıs . ben daha neyi anlatayım
ben bunun wolfteamındakı nı kullanıyorum oyuzden cevap verdım wolfteamdakı drow hackınkındede hatalar cıkıyormus cozumler var oradan bır bak ıstersen.efsane636' Alıntı:adamın dediklerini yapıyorum fakat kırmızı yazı sarıya dönmüyor..droopxc' Alıntı:efsane636' Alıntı:yanlış anlaşıldıysa kusura bakma. Düzgünce anlatında bizde yapalım ozamandroopxc' Alıntı:efsane636' Alıntı:aynen. suan sarıda olmuyor. beceremediler hileyi yada doğru dürüst anlatamadılar...
Adam oraya düzgünce anlatmıs . ben daha neyi anlatayım
melih öztürk' Alıntı:hile yapımda mı
reymisto' Alıntı:gafa atıyoras asddassdasadads
memetcan5' Alıntı:yookkk12342342314123sdad