bu arada ellerine saglık 10 numara çalışıyor fakat bugun alt kısımdakiler çalışmıyor on olmuyor dierleri saglam çalışıyor sabah saat 5 den itibaren alt kısımdakiler çalışmıyor.
sayın memoryhackres bi hile yapmsnz iyi guzel ama bolumde durduk yre sılah sıkmıyor yanı ınsan delı oluyor sırf bunun yuznden hosnuds gıresem yok 10 kere gırp cıktm resmen bu hatayı duzletrsenız cok guzel olur teskurler
SİTEYE GİRİYORUM YENİ HİLE VARMII DİYE BAKIYORUM HİLE VARSA İNDİRİYORUM KÖTÜ BİŞİ VAR DİYE HİÇ ENDİŞELENMİYORUM ÇÜNKÜ SİZ BU İŞİN HASISINIZ VE GÜVENİLİRSİNİZ
But the lower part does not work, the other part is working not in pvp in PvE I test and don't work single player menu keep sending me back to multiplayer menu
But the lower part does not work, the other part is working not in pvp in PvE I test and don't work single player menu keep sending me back to multiplayer menu
Saldırının bu kadar uzun sürceğini pek tahmin etmiyorum,hala onay olmadı.Vpn kullanmıyorum windows defender da kapalı.
Bir arkadaşım yapılandır kısmındaki gecikmeyi değiştirdir dedi.Değiştiridim yine olmadı
Saldırının bu kadar uzun sürceğini pek tahmin etmiyorum,hala onay olmadı.Vpn kullanmıyorum windows defender da kapalı.
Bir arkadaşım yapılandır kısmındaki gecikmeyi değiştirdir dedi.Değiştiridim yine olmadı