Çalışmıyor hoonds The Last Hope - DWORD VIP Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
bu arada ellerine saglık 10 numara çalışıyor fakat bugun alt kısımdakiler çalışmıyor on olmuyor dierleri saglam çalışıyor sabah saat 5 den itibaren alt kısımdakiler çalışmıyor.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
sayın memoryhackres bi hile yapmsnz iyi guzel ama bolumde durduk yre sılah sıkmıyor yanı ınsan delı oluyor sırf bunun yuznden hosnuds gıresem yok 10 kere gırp cıktm resmen bu hatayı duzletrsenız cok guzel olur teskurler

Sunucu Tasarımcısı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
SİTEYE GİRİYORUM YENİ HİLE VARMII DİYE BAKIYORUM HİLE VARSA İNDİRİYORUM KÖTÜ BİŞİ VAR DİYE HİÇ ENDİŞELENMİYORUM ÇÜNKÜ SİZ BU İŞİN HASISINIZ VE GÜVENİLİRSİNİZ

Üye
8 HİZMET YILI
But the lower part does not work, the other part is working not in pvp in PvE I test and don't work single player menu keep sending me back to multiplayer menu

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hocam hile penceresi açık ama siyah şekilde. Çözümü varmı acaba.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hileyi Core serverde denedim düzgün bir şekilde çalışıyor. Hocam bide klan vslik çıkarsa çok iyi olur. Aimbot ve wallhack

Üye
8 HİZMET YILI
Saldırının bu kadar uzun sürceğini pek tahmin etmiyorum,hala onay olmadı.Vpn kullanmıyorum windows defender da kapalı.
Bir arkadaşım yapılandır kısmındaki gecikmeyi değiştirdir dedi.Değiştiridim yine olmadı :(

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Saldırının bu kadar uzun sürceğini pek tahmin etmiyorum,hala onay olmadı.Vpn kullanmıyorum windows defender da kapalı.
Bir arkadaşım yapılandır kısmındaki gecikmeyi değiştirdir dedi.Değiştiridim yine olmadı :(
aldıgın hata sunucuyla bağlantı kurulamadı hatasımı ?

Üye
8 HİZMET YILI
Evet hocam Aynı şu şekilde:
Sunucuyla bağlantı kurulamadı.Lutfen daha sonra tekrar deneyin.

Üye
8 HİZMET YILI
Cevabınız için teşekkürler.Modemi 1 dk kapat aç yaptım.Tekrar denedim fakat olmadı tüm sorunlar beni buluyor.Hertürlü öneriye açığım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...