Çalışmıyor hoonds The Last Hope - DWORD VIP Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@LeftSpace üstad menü açılıyor fakat yazılar yok yinede hile çalışıyor fakat yazıları görmeden pek de sağlıklı kullanılmıyor. Çözüm önerin nedir?

Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Lütfen hileye god mod yüklermisiniz god modsuz güzel olmuyor geçende vardi lütfen pwe bile olur god mod getirin lutfen

Üye
8 HİZMET YILI
lutfen resımlı olarak su hılenın nasıl kullanıldıgını bır paylas left space gozunun yagını yıyım abım yaa nolur nereye tıklıyon neydıyon hıle nerde aktıf oluyor bır goster yapamıyan benım gıbılere bır yardımcı ol lutfen yada bırı mesaj atsın bana bır 2 dk anlatsın nolur yaa hıle kapanmadan yılda 1 olsun su hıleyı kullanmak nasıp olsun

Üye
8 HİZMET YILI
sa bırı bana mesajla nasıl kullanıldıgını anlatabılırmı lutfen rıca etsem 2 dakıka bırı yardımcı olsun

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhabalar Telekill çalıştırmak için ne gerekiyor hrşeye tıklıyorum olmuyor
steam serverinde deniyorsan telekill çalışmayabilir , bu hile Aslında TR Serverine yapılmıştır ama diğer serverlerdede bazı özelliklerin çalışması mümkündür.

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Sorunu Olanlar Ts3 Adresine Gelip Yetkili 2 Lerden Destek Alabilirler Ts Adresi memoryhackers.org

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
steam serverinde deniyorsan telekill çalışmayabilir , bu hile Aslında TR Serverine yapılmıştır ama diğer serverlerdede bazı özelliklerin çalışması mümkündür.

Yok Hocam Normal Oynıyorum Ben Tüm Özellikler AÇıyorum Ama Telekill Kaymıyor Ve Steam Serverinde Oyunu Bulamadım Link Atarmısınız :)

Üye
9 HİZMET YILI
Hileyi açıp oyuna girdiğimde "Bağlantı Sınırlandırıldı" hatası veriyor.
Çözümü nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...