Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LeftSpace allah senden ve memory hackers ekıbınden razı olsun varolun siz cansınız sızden gayrısı heyecan sadece laf olsun dıye soylemıyorum gercekten allah razı olsun ne kadar teşekkur etsek sıze vallahı azdır tek bır eksık var oda god mode ölümsüzlük olaydı ben aylık para vermeye razıyım sadece coop ve tek oynamak ıcın map acmak ıcın bu konuda ne soz gerekırse verebılırım yeterkı ölümsüzlük olsun bır guncellemede bu ölumsuzluk ıcın yapılsa kurban olurum boyle ekıbe emek verene ama umutluyum gelecek ınsaallah beklıyoruz .
Combat Arms : Reloaded denen bir oyun var eğer onda da hile yaparsanız süper olur ama biraz sıkıntı. Oyun 1 veya 2 haftada bir yama getiriyor diye biliyorum.. Ama siz yapın PLS. Oyun bu arada TR hariç diğer ülkelerde çok popüler.
hocam hile guncellemesi bitmiş ne güzel daha öncelri skıntısız giriyordum simdi client fılan dıyo oyunu acmıyor yardım edeck bırı varmı site deiştigi için ne nerde tam cöze bilmiş degilim