Hoparlörün sesi bir süre sonra kesiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tam kapanma nedeniyle mahallede kalıyoruz, eski bilgisayarım var. Normalde her şey sorunsuz çalışıyordu ama şu sıralar hoparlör sıkıntısı var.

Windows 10 yüklü, bilgisayarı açıyorum arada bir ses oluyor arada bir olmuyor. Ses olunca da 10 dakika sonra falan ses gidiyor. Aygıt yöneticisinden donanımı silip yeniden başlatınca bilgisayarı geliyor, yine gidiyor. DDU programı üzerinden ses sürücüsünü sildim, açıldığında ses vardı. Realtek driver kurunca anında ses gidiyor. Kurmayınca ses düzgün geliyor ama dediğim gibi 10 dakika sonra kesiliyor ses. Hoparlör de sorun olduğunu sanmıyorum. Evdeki yeni topladığım bilgisayarda da (1 yıl oldu) aynı hoparlör kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor. Mahallede kalırken hoparlörü buraya getiriyorum, inince yeni bilgisayara takıyorum yani. Herhangi bir sorun da yok yeni bilgisayarda.

Nasıl çözebilirim bu sorunu? Bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum.

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
driverinın sil tekrar yükle,sağ tık sorun gider yada driver booster indir orda ses düzeltme butonu var onu dene garanti olacak.

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
sürücüsünü güncellemeyi denedin mi dostum o yüzden yapıyor olabılır

Yıllardır küllenmiş aşkın var bendee
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bende de oluyodu driverlar ile alakalıymış güncelleyine hiçbir sorun kalmamıştı. Eğer güncelledğin halde sorun devam ediyosa sanırım tornavida yardımıyla sökmek gerekebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
konunun driver ile ilgili oldugunu sanmıyorum laptop ise bir teknik servis ile iletişime geç masaüstü ise driver olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
driverleri güncellemeyi denedikden sonra teknik servise başvurman iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benm eskı kasada oyle bı sorun vardı yesıl jak tarafına bı tane kesık jak taktım duzelmıstı bı dene bence

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çoğu kişide zaten söylemiş driverları silip yüklemeni ama eğer o şekilde'de olmazsa format atıp sıfırdan bi driver yüklemen gerekebilir

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Driver'ları güncelle veya sil yükle yap. Oda olmuyorsa JAK girişlerini kontrol et eğer JAK kablosu ile bağlanıyorsa.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Masaüstü bir bilgisayarın var ise kablolarda bir ezilme gibi söz konusu olmuş olabilir yada Jak yerleri tam oturmuyordur. Leptop kullanıyor isen ses kartında bir problem var gibi görünüyor. Son defa Ses Ayarlarından Sağ ve Sol ses düzeylerinden sıfıra çekerek bir denemende fayda var. İyi forumlar

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
haporlor onemli değil normal bir kulaklik alarakta işlerini grebilirsin.

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Başka driver kurmayı dener misin realtek dışında
Denedim olmadı kral
Post automatically merged:

Masaüstü bir bilgisayarın var ise kablolarda bir ezilme gibi söz konusu olmuş olabilir yada Jak yerleri tam oturmuyordur. Leptop kullanıyor isen ses kartında bir problem var gibi görünüyor. Son defa Ses Ayarlarından Sağ ve Sol ses düzeylerinden sıfıra çekerek bir denemende fayda var. İyi forumlar
Dediğini yaptım da ses kartı sorunla sanırım

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Denedim olmadı kral
Post automatically merged:

Dediğini yaptım da ses kartı sorunla sanırım

Büyük ihtimalle problem ses kartında olabilir, uzun süredir kullanılmadı ise bu tarz sorunlar genelde olabiliyor. Temizliğini de kontrol edebilirsin ancak sürekli kullanıyor isen bir sistem geri dönüşüm deneye bilirsin. Bazen driver yüklemek ya da kaldırmak tam çözüm olmuyor. Sorun öyle de düzelmez ise Anakart'ına uygun bir ses kartı alsan daha iyi. Çok bariz bir fiyatta olacağını sanmıyorum. İyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
driver'i silip tekrar kurmayı dene, geçen sene bende aynı hatayı alıyordum. driveri silip tekrar kurunca düzelmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...