Çözüldü Host dosyası nasıl temizlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm Değerli Arkadaşlar Bugün İnternetimi Değiştirdim Ve yeni Modem Aldım siteye girerken bu sorunla karşılaşıyorum
Haberiniz olmadan "HOSTS" dosyanız değiştirilmiş olabilir. Bilgisayarınızda MemoryUI uygulamamız var ise açabilirsiniz, eğer yoksa verdiğimiz dosyayı indirip yönetici olarak açıp tarayıcınızı yeniden başlatınız:

neleri denediysem olmadı vpn gile girdiğim zaman site açılıyor fakat hile işlemiyor hata veriyor beni bu dertten kurtarın lütfen

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İlk Olarak Buradan Mh Loader İndir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sonra Mh Loaderı Rar da Açıp Siteye Giriş Yap Sonrasında Loadera Gerek Kalmadan Sorunun Giderilecektir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Knk bir tane host silme uygulaması vardı aklıma gelmedi YouTube'den bakarsan bulabilirsin

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
internet servis sağlayıcını arayıp neden bu siteye giremediğinle ilgili bilgi al. hosts dosyan değişmemiş belli ki internet filtresi vs aktif onlar engelliyor.

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
tempide sildim yine olmadı reis
Sorun devam ediyorsa bu videoyu izle adımları yap ve dene

Bu videoyu izlediniz adımları yaptınız olmadı ise yeni aldıgınız intarnet ne ise aile korumasını kapatın örnek Türktelekom aile koruması kapatma tabi sizin intarnet ne ise onu yazın youtube yazarsanız çıkacaktır.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sorun devam ediyorsa bu videoyu izle adımları yap ve dene

Bu videoyu izlediniz adımları yaptınız olmadı ise yeni aldıgınız intarnet ne ise aile korumasını kapatın örnek Türktelekom aile koruması kapatma tabi sizin intarnet ne ise onu yazın youtube yazarsanız çıkacaktır.
videoyu dün akşam yapmıştım olmamıştı güvenli interneti kapattım oldu sayın adminlerimden buraya bir sarılma emojisi istiyorum

Çözüldü Teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...