Aynen abi hostun içinde memoryhackers.org var fakat onu silip kaydet diyorum farklı kaydete geliyor bende kaydete tıklıyorum izin yok diyor o yüzden kaydedemiyorum napmalıyımJakies' Alıntı:Bilgisayarım / Yerel Disk C / Windows / System32 / drivers / etc / host dosyasına tıkla not defteri ile aç Memoryhackers yazan bişey varsa Sil ve Kaydet.
CupCake' Alıntı:Aynen abi hostun içinde memoryhackers.org var fakat onu silip kaydet diyorum farklı kaydete geliyor bende kaydete tıklıyorum izin yok diyor o yüzden kaydedemiyorum napmalıyımJakies' Alıntı:Bilgisayarım / Yerel Disk C / Windows / System32 / drivers / etc / host dosyasına tıkla not defteri ile aç Memoryhackers yazan bişey varsa Sil ve Kaydet.
Jakies' Alıntı:CupCake' Alıntı:Aynen abi hostun içinde memoryhackers.org var fakat onu silip kaydet diyorum farklı kaydete geliyor bende kaydete tıklıyorum izin yok diyor o yüzden kaydedemiyorum napmalıyımJakies' Alıntı:Bilgisayarım / Yerel Disk C / Windows / System32 / drivers / etc / host dosyasına tıkla not defteri ile aç Memoryhackers yazan bişey varsa Sil ve Kaydet.
ÖM Yolu İle TeamWiever At bakayım.
Önemli Değil İyi ForumlarCupCake' Alıntı:Jakies' Alıntı:CupCake' Alıntı:Aynen abi hostun içinde memoryhackers.org var fakat onu silip kaydet diyorum farklı kaydete geliyor bende kaydete tıklıyorum izin yok diyor o yüzden kaydedemiyorum napmalıyımJakies' Alıntı:Bilgisayarım / Yerel Disk C / Windows / System32 / drivers / etc / host dosyasına tıkla not defteri ile aç Memoryhackers yazan bişey varsa Sil ve Kaydet.
ÖM Yolu İle TeamWiever At bakayım.
Tamam abi gerek kalmadı izni kaldırıp hallettim çok teşekkürler![]()