Yasak olup olmadığını öğrenip ona göre davranabilirim.reıs kurdugun zaman sıtenın ısmını brdan paylasacanmıı nasıl fılm olucak
kulandıgıgn hersey yasaklıdır onemlı olan bellı etmemektrYasak olup olmadığını öğrenip ona göre davranabilirim.
Cevabın için teşekkürler, sitemde hazır wordpress teması kullanacağım ve yorumlardan edindiğim bilgiye göre bunu tema sahibine danışmak daha doğru olucak gibi.İşletim sistemi kurulumunu kullanacağın programlama diline göre seçmen gerekiyor. Örneğin ASP.NET ile yazılmış bir site için Linux işletim sistemi seçersen script'in çalışmayacaktır.
PHP İçin - Linux İşletim Sistemi
ASP.NET için - Windows işletim sistemi seçmelisin.
Sunucu kiralama direkt olarak hosting hesabı aç. Sunucu daha pahalıya mal olur hem site ilk günden binlerce ziyaretçi almayacak zaten boşuna para vermiş olursun.Cevabın için teşekkürler, sitemde hazır wordpress teması kullanacağım ve yorumlardan edindiğim bilgiye göre bunu tema sahibine danışmak daha doğru olucak gibi.
wordpress kullanacaksan linux seçeceksinCevabın için teşekkürler, sitemde hazır wordpress teması kullanacağım ve yorumlardan edindiğim bilgiye göre bunu tema sahibine danışmak daha doğru olucak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?