Hosts ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öncelikle konuşmam yanlış anlaşılmasın herhangi bir suçlamada bulunmuyorum.

hosts dosyasında
Banlanmak istemediğim için içeriği göstermiyorum, sorum yetkililere olduğu için zaten gerekli kişiler burada ne olduğunu biliyor, yazmaya gerek olmadığına karar verdim.
değişikliğinin olması benim için hiçbir sıkıntı değil fakat hosts dosyasını değiştiremiyor olmak benim için bir dezavantaj.
Benim amacım bu siteleri silmek değil sadece başka birkaç site daha ekleyeceğim güncelleme engelleme vesaire için fakat dosya salt okunur olduğu için değiştirilemiyor ancak bir daha özel güvenli modla girip hosts dosyasını kaldırmam gerekiyor.
Şimdiden iyi niyetiniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Spoiler içeriği yasaklıysa lütfen kaldırılsın sadece programın yaptığı bir değişiklik olduğu için sıkıntı olmaz diye düşündüm.

Son düzenleme:
gAm üstünde reçel bugünlerde geçer
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum anladığım kadarıyla hosts'a bir kaç site eklemek istiyorsun ama eklettirmiyor.
Bunun olayı da salt okunur olması sağ tıklayıp özellikler dediğinde salt okunur tikini kaldırırsan düzenleme yapabilirsin ama düzenleme yaptıktan sonra tekrar salt okunur yapmayı unutma.
Umarım doğru anlamışımdır..

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Durum daha çok yetkililerle alakalı çünkü MemoryUI nin bilgisayara bazı katkıları var hosts dosyası tamamen değiştirilemez yapılıyor. Sadece silerek yeni bir etc klasörü oluşturman gerekiyor. Ben bir yetkiliden cevap bekliyorum.

Edit: Mübalağa

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Durum daha çok yetkililerle alakalı çünkü MemoryUI nin bilgisayara bazı katkıları var hosts dosyası tamamen değiştirilemez yapılıyor. Sadece silerek yeni bir etc klasörü oluşturman gerekiyor. Ben bir yetkiliden cevap bekliyorum.(Kullanıcıların%95i bunun farkında değil.)
Bilimsel bir veri veriyorsan bilimsel bir dayanağın olması gerekir. Kullanıcıların %95 inin host değişikliğini bilmediğini iddia ediyorsun. Peki kullanıcıların %95 ine sordun mu ? Sorunun cevabı olarak RST host 2.0 indirerek istediğin eklemeyi yapabilirsin..

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bilimsel bir veri veriyorsan bilimsel bir dayanağın olması gerekir. Kullanıcıların %95 inin host değişikliğini bilmediğini iddia ediyorsun. Peki kullanıcıların %95 ine sordun mu ? Sorunun cevabı olarak RST host 2.0 indirerek istediğin eklemeyi yapabilirsin..

Yok yanlış anlaşılma olmasın demiştim zaten ben bilimsel bir veri vermedim sadece tahmini bir söylemde bulundum. Bu tahmine nereden vardığımı soracak olursanız forumda arama seçeneğinde aramamla kimsenin host dosyasının benim gibi kilitlenmediğini ya da en azından bu forumda dile getirmediğini gördüm ve bende büyük bir çoğunluk manasına gelecek şekilde %95 sayısını kullandım daha doğrusu mübalağa ettiğim söylenebilir. Cevabınız için teşekkür ederim.

Donator
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bunu 1 yıl filan önce nader11ndeu paylaşmıştı bunu yönetici olarak çalıştırarak host'u silebilirsin sonra kendin oluşturcaksın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

buda host dosyası

bunu buraya at C:\windows\system32\drivers\etc

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bunu 1 yıl filan önce nader11ndeu paylaşmıştı bunu yönetici olarak çalıştırarak host'u silebilirsin sonra kendin oluşturcaksın
buda host dosyası

bunu buraya at C:\windows\system32\drivers\etc

ben host dosyası oluşturma gibi bir sıkıntım olduğunu söylemedim. 2. olarak cmd denemediğim bir yöntem değil yönetici yetkileri dahilinde dahi silinmiyor hosts dosyası ben sadece bir daha etc klasörünü silip tekrar oluşturmak istemediğim için alternatif bir host dosya değiştirici bir program sordum. Ve ayrıca konuyu incelersen nader11ndeu zaten cevabı verdi daha başkalarının konuya gelip yorum yazmaları anlamsız.

Konu kilitlensin lütfen Kapanmıştır!! ----- ama daha sonra arayacak insanlar için forumda kalması yararlıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...