adam banın umrunda olmadığını söylüyor adam bilen birinden yardım istiyor böle bi cevap gereksizdi xdyav hotfix yapıp akşamına ban yiceksiniz 1-2 gün sabredin ne kadar sabırsızsınız ya
Sağol broKardeş şu zamana kadar her mini patchte hotfix kullandım ban falan yemedim, isteyen kullanmayabilir ben kullanmak istiyorum bakın vietnamlılar nasıl kullanıyor şakır şukur
https://memoryhackers.org/konular/cách-lấy-hotfix-cho-lolvn-không-tốn-1-xu.171286/
biz kullanamıyoruz. bilen varsa yazsın yok ban yersin bekle diyenler yazmasın.
Kardeş anladıysan banada özelden yazsana bende yapayımSağol bro
Yaptıysan, isteyen arkadaşlara da yardımcı olsana bro.dün hotfix yaptım 20 maça yakın attım hala ban yok
nasıl yapıdıgını anlatsana kral bızde yapalımdün hotfix yaptım 20 maça yakın attım hala ban yok
Yapılışını anlatsana üstad aradım bulamadımdün hotfix yaptım 20 maça yakın attım hala ban yok
Kardeş senin gibi evde değiliz tüm gün. Sadece cumartesi pazar boşum, diğer günler çalışıyorum. Bilip bilmeden yorum yazmayın, sadece bilenler yazsın diyorum hala boş yorumlar geliyor çıldırmamak elde değil ya.Ban riskini göze almaktansa 1-2 gün beklemek ne kadar zor olabilir kiHem çok sıkılıyorsan normal oyunda girebilirsin oyun açılmıyor değil ya scsizken nasıl oynuyordun
![]()
beklıyoruz kralKardeş senin gibi evde değiliz tüm gün. Sadece cumartesi pazar boşum, diğer günler çalışıyorum. Bilip bilmeden yorum yazmayın, sadece bilenler yazsın diyorum hala boş yorumlar geliyor çıldırmamak elde değil ya.
buldum sanırım, çalışırsa konu açıcam takipte kalın.