Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
:yazı:

Huawei Nova 9 ve 9 Pro özellikleri lansman öncesi sızdırıldı.

Huawei Nova 9, 120Hz tazeleme hızına sahip 6.57 inç FHD+ çözünürlüğünde OLED panele sahiptir. Cihazda Snapdragon 778G yonga seti bulunmakta, 2.4GHz hızlarına ulaşan sekiz adet Kryo 670 çekirdek ve grafik kısmında Adreno 642L mevcuttur. Kamera kısmında, ön tarafta 4K video kaydı destekli 32 Megapiksel selfie kamera, arka tarafta 50 Megapiksel ana kamera ve dörtlü kamera dizilimi bulunuyor. Huawei Nova 9, 8GB RAM, 128 ve 256GB olmak üzerek iki adet depolama seçeneğiyle kullanıcıya sunulmakta. Batarya kısmında 66W hızlı şarj destekli 4.300 mAh batarya, ve cihazın renk kısmında siyah, yeşil, mor ve mavi olmak üzere 4 adet renk seçeneği bulunmakta.

Huawei Nova 9 Pro, 120Hz tazeleme hızına sahip 6.72 inç Fll HD+ 1236x2676 piksel OLED panele sahiptir. Cihazda Qualcomm Snapdragon 778G işlemci kullanılması bekleniyor. Cihazın ön tarafında çift selfie kamerası, 32 Megapiksel ana kamera ve 32 Megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunmakta. Arka tarafında ise 50 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel derinlik kamerası olmak üzere dörtlü kamera dizilimine sahiptir. Huawei Nova 9 Pro, 8GB RAM, 128 ve 256GB olmak üzere iki adet depolama seçeneğine sahiptir. Cihazın batarya kısmında ise 100W hızlı şarj destekli 4.000 mAh batarya bulunmakta. İşletim sistemi olarak HarmonyOS 2.0 mevcuttur. Fiyat konusunda şuan hiçbir paylaşım mevcut değildir.

:resim:

gorvnak.jpg

~
Banlı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Eşimin kullandığı telefon , deli gibi pubg oynamaktan şuan telefonun yavaşladığını söylüyor şarjda iken telefonla oyun oynamaktan pişman bataryasının artık 1 gün bile gitmediğinden şikayetçi ama nerden baksanız telefonu bi 3 , 4 sene olmuştur kullanalı fotograf çekiminden çok memnun ama bana müzik dinlerken sesi az çıkıyor gibi geldi bildiğim bu kadar :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
android olmaması hala kafalarda soru işareti harmonyOS insanlara çekici gelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
benim huaweide ciddi performans düşüşleri oluyor 1 seneyi doldurunca saatli bomba gibi telefon kendinden geçiyo

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bataryası çok çabuk bitiyor diyorlar

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eşimin kullandığı telefon , deli gibi pubg oynamaktan şuan telefonun yavaşladığını söylüyor şarjda iken telefonla oyun oynamaktan pişman bataryasının artık 1 gün bile gitmediğinden şikayetçi ama nerden baksanız telefonu bi 3 , 4 sene olmuştur kullanalı fotograf çekiminden çok memnun ama bana müzik dinlerken sesi az çıkıyor gibi geldi bildiğim bu kadar :)
Hocam 4 yıl olmuş bi zahmet gitsin artık

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
optimize edilmiş iyi bir akıllı telefon
İşletim sistemi (harmonoy OS), ancak android eksikliği, youtube, google maps, whatsapp gibi batıdaki en yaygın uygulamalarla ilgili büyük oyun mağazasında bulunan diğer uygulamalar hakkında birçok şüphe yaratıyor. (harmonoy OS) uygulama desteği alacak mı? Eğer cevap olumsuzsa batılıları cezbetmekte zorlanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
huawei 1 yıl kullandıktan sonra resmen kendini imha ediyor

Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aga batarya sorunu var ya hala iostan çıkamadım ben

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Telefonlardaki bu kamera detayı ne olacak ya yakında arka kaplama tamamen kamera olacak diye korkuyorum

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.