Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
:yazı:

Huawei Nova 9, 23 Eylül'de tanıtılacak.

Huawei Nova 9, Snapdragon 778G işlemcinin 4G versiyonu ile piyasaya çıkacağı söyleniyor. Telefon resmi açıklamada 29 Eylül'den sonra Çin'de piyasaya sürülecektir. Nova 9, ekran içi parmak izi tarayıcılı OLED ekrana ve çift ön kameraya sahiptir, arka tarafında ise dörtlü kamera kurulumu mevcuttur. Ayrıca 3C sertifikası, 66W hızlı şarj cihazı kendisi ile beraber geleceği, ve cihazın 4.500 mAh batarya'ya sahip olacağı iddia ediliyor. Huawei, Nova 9 serisininin netliğini henüz doğrulaması ama 23 Eylül'de bütün bu söylentilerin resmiyete dönmesi bekleniyor.

:resim:

tn00by8.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
O nasıl bi kamera lan teleskop mübarek

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Huawei den ben kendi adıma konuşuyorum artık çöp bile almıyorum, almam. Doğu Türkistan Türklerinin katliamı için çin devletine açık açık destek mesajı yayınlayan bir firmadır kendisi. Kendi nezlimde boykot etmekteyim. Tarafım belli benim. Sizlerden de bu konuda duyarlı olmanızı rica ediyorum. Sadee Türk' lere yapılana değil, her türlü katliama sessiz kalmamamız gerekmektedir. Evrensel olarak insanlık görevimiz, ulusal olarak töremiz, dinsel olarak kutsalımız buna izin vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...