Huawei P40 lite için sıfırlamadan bir root yöntemi biliyor musunuz? Birçok model için olmasına rağmen P40 Lite için internette bulamadım. Bilgi sahibi olan veya yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim.
Root garanti dışı kalıyor bilgin var değil mi telefon da savunmasız oluyor. Yanlış bir işlem olursa telefon brick olur bilgin olsun buna göre hareket etmelisin tamam dersen kaynakları paylaşırım
Huawei P40 lite için sıfırlamadan bir root yöntemi biliyor musunuz? Birçok model için olmasına rağmen P40 Lite için internette bulamadım. Bilgi sahibi olan veya yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim.
kankam öyle bir şansın yok.
Önce telefonun içindeki herşeyi pc ye yedekle ve ardından twrp root yükleyerrek işleme başlaya bilirsin.
İstediğin rootu attıktan sonra bütün işlemleri tamamlayınca en son tekrardan pc ye bağlayıp yedeğini geri telefona atabilirsin. tek yöntem bu benim bildiğim kadarıyla.
Eğer root atmayı daha detaylı öğrenmek istersen yardımcı olabilirim.
kankam root aslında telefonun sınırlarını açmak gibi birşey.
Önemli olan düzgün bir şekilde işlemi yapabilmek ve sağlam root atmak.
Root isterse kaldırıla bilir.
Cihazın tüm doysalarnı yedekle, sonra twrp kısmından gerekli dosyaları kur ve root işlemine başla sıfırlamadan root atılamaz iyi forumlar çözüldü olarak işaretlerseniz seviniirm