Huawei telefonla güncelleme yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Huawei güncelleme var yapamıyorum neden olabilir? Güncelle diyorum, atıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yav bende not10pro aldım güncelleme var olmuyo

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çakma imei kayıtlıysa güncelleme yapmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
virüs varsada güncelleme yapmaz fotmat atıo dene

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
şu adımlar belki işini görür
Güncelleme paketi indirilemiyor
İlerleme çubuğu takılı kadıysa ya da indirmenin başarısız olduğunu, yükleme paketinin doğrulanamadığını, sunucunun geçici olarak kullanılamadığını veya yükleme paketinin ayrıştırılamadığını gösteren bir mesaj görüntüleniyorsa sorun ağda olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin:
  1. Ayarlar bölümünü açın, Uygulamalar için arama yapın ve erişim sağlayın, Güncelleyici veya Yazılım güncellemesi seçeneğini bulun ve erişim sağlayın ve ardından Depolama > Verileri temizle bölümüne gidin. Ardından telefonunuzu yeniden başlatın. Telefonunuzun kararlı bir İnternet bağlantısına sahip olduğundan emin olun ve güncelleme paketini tekrar indirmeyi deneyin.
  2. Sorun devam ediyorsa verilerinizi yedekleyin ve telefonunuzun fabrika ayarlarını geri yükleyin.
Sorun devam ederse verilerinizi yedekleyin ve yardım almak için cihazınızı satın alma belgesiyle birlikte yetkili bir Huawei Müşteri Servis Merkezi'ne götürün.

Güncelleme paketi indirilemedi
İndirilen güncelleme paketini yükledikten sonra telefonunuz güncellenmiyorsa güncelleme paketi ağ hataları nedeniyle tam olarak indirilmemiş olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin:
  1. EMUI 9.0 ve Magic UI 2.0 veya önceki sürümler için: Ayarlar bölümünü açın, Sistem güncellemesi için arama yapın ve erişim sağlayın,
    H4sIAAAAAAAAAD2Py07DMBBF_8XrUs3Y4xcr3DxUNohFWVemcYOlNq1cpwgQ_44TRaxGV3N0Hz9svIW0-7oG9siQrVh3-RwWKYo8xlN48edJ5vSQ0z6efR_2wBXXRGTN-jr0C_fq88fkgkEoSxg6r8igMqKA0lg48iC50IV-j9_PXUG37ml2BSBUVkN5HVLwOV6GXZxCUYElAQQIACt2i_3g85jmsqA1kjPFX0orJYJpjJV1La0rF41t3MaVipoqanFDompdKypRV40G7krW3Z9i9_a_P6cxzN2W_VvHfv8AYxRsYiABAAA%3D.png
    simgesine dokunun ve En yeni tam paketi indir seçimi yapın.
    EMUI 9.0.1 ve Magic UI 2.0.1 veya sonraki sürümler için: Ayarlar bölümünü açın, Yazılım güncellemesi araması yapın ve bu bölüme gidin ve ardından Güncellemeleri kontrol et seçeneğine dokunun. Ardından güncelleme paketini indirin ve yükleyin.
  2. Sorun devam ederse verilerinizi yedekleyin ve yardım almak için cihazınızı satın alma belgesiyle birlikte yetkili bir Huawei Müşteri Servis Merkezi'ne götürün.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bana dün gece geldi güncelleme dur şimdi bende deneyim
bendede olmadı tıkladım güncelleme butonuna uygulamalarımın olduğu yere attı

I want to feel alive
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardeşim telefon yurt dışındanmi alındı?

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kendi sitesinde ROM mevcut YouTube'de videoları var nasıl yapılacağına dair. iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...