6 May 2023 #1 luith919 L Onaylı Üye Katılım 6 May 2023 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Yaş 24 3 HİZMET YILI Nisan ayında hudut geçiş belgesi ile türkiyeye giriş yaptım fakat e devlette imei kaydı yaparken hata alıyorum ne yapmam gerek
Nisan ayında hudut geçiş belgesi ile türkiyeye giriş yaptım fakat e devlette imei kaydı yaparken hata alıyorum ne yapmam gerek
6 May 2023 #2 Muhammed Ali Aküzü Just The Two Of Us Seçkin Üye Katılım 10 Nis 2022 Mesajlar 428 Tepki puanı 26 Ödüller 3 4 HİZMET YILI luith919' Alıntı: Nisan ayında hudut geçiş belgesi ile türkiyeye giriş yaptım fakat e devlette imei kaydı yaparken hata alıyorum ne yapmam gerek Genişletmek için tıklayın ... e devlette yoğunluk vardır ondan sıkça dene bende babamın askerlik borçlanmasını yapıyordum epey hata aldım 2 güne zor yaptım hiçbir yere girilmiyor zar zor giriliyor her bazan hata verebiliyor onun dışında bişey bilmiyorum
luith919' Alıntı: Nisan ayında hudut geçiş belgesi ile türkiyeye giriş yaptım fakat e devlette imei kaydı yaparken hata alıyorum ne yapmam gerek Genişletmek için tıklayın ... e devlette yoğunluk vardır ondan sıkça dene bende babamın askerlik borçlanmasını yapıyordum epey hata aldım 2 güne zor yaptım hiçbir yere girilmiyor zar zor giriliyor her bazan hata verebiliyor onun dışında bişey bilmiyorum
6 May 2023 #3 Alicengiz2121 A Onaylı Üye Katılım 6 May 2023 Mesajlar 59 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 29 3 HİZMET YILI E devlete yoğunluk var
6 May 2023 #4 speXXXX S Üye Katılım 18 Mar 2021 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 27 5 HİZMET YILI Yoğunluk Oldugu Icın Olabilir.
7 May 2023 #5 mardon123 Süper Üye Katılım 23 Nis 2019 Mesajlar 981 Çözümler 2 Tepki puanı 79 Ödüller 6 7 HİZMET YILI luith919' Alıntı: Nisan ayında hudut geçiş belgesi ile türkiyeye giriş yaptım fakat e devlette imei kaydı yaparken hata alıyorum ne yapmam gerek Genişletmek için tıklayın ... yoğunlukla alakası yok 1 ay içinde giriş yapman gerek diye biliyorum.
luith919' Alıntı: Nisan ayında hudut geçiş belgesi ile türkiyeye giriş yaptım fakat e devlette imei kaydı yaparken hata alıyorum ne yapmam gerek Genişletmek için tıklayın ... yoğunlukla alakası yok 1 ay içinde giriş yapman gerek diye biliyorum.
7 May 2023 Konuyu başlatan #6 luith919 L Onaylı Üye Katılım 6 May 2023 Mesajlar 52 Tepki puanı 1 Yaş 24 3 HİZMET YILI daha 1 ay olmadı türkiyeye giriş yaptığımdan itibaren