Herkese merhaba öncelikle nasıl bir BAN yediğinizi öğrenmelisiniz destekten, direk buraya gelip ban yedım nasıl kaldırıcam demeyın cunku ne banı yedıgını bılmıyorsun ve sana onerılen cozumler saglıklı olmayacak. İlk önce ne banı yedıgını ogren. Eğer donanım banı yedıysen geçmiş olsun yenı bır ssd-hdd-usb alıp oyunu onada kursan bu senı bır süre ıdare eder. NEDEN ? Çünkü Dxdiag bilgisini alıyor senden oyun bilgisayarına bağlı her cihaz, kurulu her program, usb portları vs. vs Dxdiag ne diye merak ediyorsan bilgisayar RÖNTGENİ diyebilirim herşey mevcut orada. Merak ediyorsan Google amcaya bır sor derım. Gelelım donanım banı kadırma adı altında sıze sunulan yalanlara. Onlar geçici hepsi sizi bir süre götürür sistem tam taramada o bılgısayarda daha once donanım banı aldıgını mutlaka yakalar ve malum durum olur bu 1ay 2ay 1gun 1 saat degısır. Sımdı bunun altına yorum yagcak ben 2 aydır oynuyorum bısey olmadı. Sen oyle sanmaya devam et. Elbet bır gun sıstem onu yakalayacaktır ve unutmayın kı daha bu yenı bı oyun Antı Cheat oturunca daha da fena olacak durumlar hıleyı aktıf ettıgın an banlanabılırsın kı bu zamanla olusacak bır durum.NOT: Vanguard kerneldan calıstıgı ıcın hıleyı aktıf etmesen bıle bılgısayarında bulunması yetıyor denendi. Yanı donanım banından kacamassınız sıze tavsıyem nacızane bu oyunda hıleyı UNUTUN. Ip-mac banlar bı tık daha kolay aşması kucuk bı arastırma ıle aşabılırsınız onu ama dedıgım gıbı yardım ıstemeden once ne banı yedıgınızı ogrenın sonra yardım talebınde bulunun.Zaten pekte yardım eden cıkmayacaktır cunku cozum YOK. Herkese ıyı forumlar bu arada donanım fıyatları ulkemızde malumdur dolar uçmuşkeee hıle acarken 1 kez daha dusunun derım....