HWID ban mı Hesap banı mı?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
lolde script kullanırken oyun bi anda kapandı ve oyuna tekrar girdiğimde hesap kalıcı olarak uzaklaştırıldı hatası alıyorum. başka hesapla oyuna girebiliyorum oyunun yarısında o da yasaklanıyor. scriptin biosta kaldığını duşunuyorum. bios reset atıcam. ama VAN hatası almadığım için HWID ban yememişim doğru mudur? sadece hesap banı yedim?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bir şey fark etmez çünkü hwid ban yemişsiniz hocam diğer girdiğiniz hesplarda oyun esnasında ban yiyorsa hwid ban demektir.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bir şey fark etmez çünkü hwid ban yemişsiniz hocam diğer girdiğiniz hesplarda oyun esnasında ban yiyorsa hwid ban demektir.
sağ olasın ustam

hocam bir de UD herhangi bir sc yok değil mi şu an piyasada? ne guzel lazysharp wsreborn falan vardı zamanında. her turlu forumu gezdim ama hiç adam akıllı bir şe ye rastlayamadım sen daha iyi bilirsin

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
sağ olasın ustam

hocam bir de UD herhangi bir sc yok değil mi şu an piyasada? ne guzel lazysharp wsreborn falan vardı zamanında. her turlu forumu gezdim ama hiç adam akıllı bir şe ye rastlayamadım sen daha iyi bilirsin
Bu forumda herhangi bir şekilde gerçek manasıyla "ud" ve "private" bir ürün yok ud script var elbette ama private ölçülerde bütçeniz nedir bilmiyorum ama yüksek ücretleri gözden çıkartmanız gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu forumda herhangi bir şekilde gerçek manasıyla "ud" ve "private" bir ürün yok ud script var elbette ama private ölçülerde bütçeniz nedir bilmiyorum ama yüksek ücretleri gözden çıkartmanız gerekiyor.
butçe konusunda bir sıkıntım yok problem değil butçe. sadece guvenilir kaynağı bulmakta zorluk yaşıyorum. var mıdır tecrubelerinizle bir oneriniz