- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Geçmiş olsun öncelikle. Yeni hesap aç oyuna gir 10 dk oyna banlanacaksın daha sonra o hesapla riota mail at banının açılacağı tarihi sor. Beta zamanında ban yemiştim 3 ay oyuna girememiştim çok sıkıntı sağlam spooferin yoksa valoda hile kullanılmaz.banı kaldırmak için çok uğraştım riot games şeyine bile takmadı haksız ban yedim 3.parti yazılım bilmemne.
internette bedava spoofer araştırıyorum ama bulamadım burda link paylaşmak ya da bi siteyi önermek yasak değilse önerebilir misiniz ?
bilgisayarımın hangi parçası ban yedi ya da yemiş olabilir ?
Öncelikle vanguard bir spyware idir ve 3. parti yazılım olarak görüp çalıştırdığın çoğu şeyi görür, ama ben o kadar hile kullanmama rağmen vanguard bunu tehdit olarak görüp beni valorantta banlamadı, vanguardın seni banlaması için valorant açıkken hile yapman gerek.spoofer ararken buraya geldim zaten geldiğimden beli Valorant hilesi yok boş konuşmazsan sevinirim
Ayrıca valorantta ip ban yemezsin, benim bildiğim kadarıyla bilgisayarın tüm seri numaralarını oyundan uzaklaştırıyor.ama çoğu blogda ram ekran kartı harddisk ip ban olduğunuda sölüyor
Kanka açıkçası ben çok aradım ama bulamadım 3 ay bekledim 3 gün kala pc bozuldu geçmiş olsun şimdiden birde bende cheat engine açıktı ama oyunla alakali deildi ondan yemiştim.banı kaldırmak için çok uğraştım riot games şeyine bile takmadı haksız ban yedim 3.parti yazılım bilmemne.
internette bedava spoofer araştırıyorum ama bulamadım burda link paylaşmak ya da bi siteyi önermek yasak değilse önerebilir misiniz ?
bilgisayarımın hangi parçası ban yedi ya da yemiş olabilir ?
Kanka aynısını bende dedim. Zaten cheat engine gibi bir programla oyuna bir müdahalede bulunamazsınki ama cevap bile vermediler soruma yapcak bisi yok 3 ay beklicen kanka tekrar geçmiş olsun.please give example
Post automatically merged:
Bende büyük ihtimal ondan yedim emin değilim riot a gönderdiğim biletlerde neyden yediğimi sorduğumda cevap vermiyorlardı keşke hangi uygulamadan yediğimizi gösterecek sistemleri olsa
Ha unutmadan soyliyim ocak gelince yani ban açılınca pcye fotmat atman gerekiyor yoksa gene açılmıyor.spoof uda beceremedim zaten mecbur Ocak ayını beklicez
format atmadan yapmanın bir çözümü yok mu
most private(paid) cheats have own spoofers thoMany paid hacks will also receive bans, and they are banned from the motherboard. No choice but to replace the motherboard
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?