Hwid Ban ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
S.a arkadaşlar merak ettiğim bir konu var şimdi biliyosunuz oyunlarda hwid ban sistemi var ve bu donanımınızın kodu kullanılarak oyundan engelliyor şimdi biraz unity'e giriştim online oyun yapmaya girişicem fakat şu soru aklıma girdi oyuna bir hwid ban sistemi eklicem fakat diğer oyuncular bu hwid sistemini kaldıramazmı oyunun kodlarından pc hwid al fonksiyonunu rasgele kod oluştur ve bunu gönder olarak değiştirip bunu atlatabilir mi ? peki bu mümkünse diğer oyunlardada bu şey çalışır mı ?

@nader11ndeu kardeşim sen kodlama üstünde bilgin var bi cevap verirmisin.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tam olarak unitye hwıd ban sisteni eklenmıyor dıye bılıyorum unity sadece bir motor grafık ve karakter hareket yani sadece oyunu tasarlıyorsun bu hwid sistemi anticheat sistemi başka firmalar ile anlaşılıyor galiba. ( yanlışım varsa belirtin)

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Unity hakkında bir bilgim yok fakat yukardaki arkadaşın dediğine göre yorum yapacağım. Hwid bir şekilde değiştirilir o yüzden cpuid kullan bence. Oyunu yap oyuna c++ ile launcher hazırla. Launcherin tasarımını qt ile yapabilirsin. İçine de cpuid testi koy sunucuya bağla auth unu hazırla en son da launcherw vmprotect at oyunu öyle açtır. Launcheri de gerekli launch argümanları ve keylerle vs. oyunu açmak için kullanmayı zorunlu kıl. +Profit

Not: bunlar için sana yardım edemem ama dedillerimi anladıysan kolayca yapmaya girişebilirsin...

Üye
6 HİZMET YILI
Cylops haklı evet hwid ban kaldırılır ayrıca oyunun içine sokmak zorunda değilsin c++ ile artık hangi dille yapacaksan oyunu bir dll referans al ve o dll içerisinde gerekli kontolleri yap cpuid kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...