HWID banından tamamen kurtulma

Üye
Herkese iyi günler. Bundan bir buçuk yıl önce League of Legends oyununda bilerek hile açıp ban yedim çünkü oyunu bırakamıyordum. Şimdi ise hem oyunu tekrar oynamak hem de kasam bozulduğu için yeni kasa siparişi verdim. Sorularım şu şekildedir;
1. League of legends oyununda HWID banı yediğim e-postanın adı X olsun. Yeni e-postamın adı da Y olsun. Şimdi ben X e-postası ile aynı zamanda valorant da oynuyordum ama valorantta hile kullanmadığım içi ban yemedim. Yeni kasam geldiğinde riot istemcisine X e-postası ile girip valorant oynayıp, daha sonra Y e-postası ile girip league of legends oynayabilir miyim?
2. Kasayı tamamen değiştirdim ama modeme HWID banı atılma durumu var mı? (Modemim superbox) Modemi resetleyip IP değiştieme yöntemi kalıcı mı? Oyuna her girdiğimde resetlemem mi gerekiyor? Yoksa superbox içindeki sim kartı değiştirmem yeterli olur mu?
3. Steam, epic games, microsoft store, google gibi programlar ve sitelerde kullandığım e-posta adresim de X e-postası kullanıyorum. Bu platformlar için e-posta adresimi değiştirmeli miyim? Yoksa riot vanguardın o platformlara erişimi yok mu?
4. Klavye, mouse, kulaklık, monitör gibi bileşenlere HWID atılma ihtimali var mı?
Bilgili birileri yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Lol ve valorant her iki oyun da farklı platformlar oldukları için herhangi bir şekilde bir oyunda yediğiniz ban diğer oyuna etki etmez öbür taraftan söylediklerinizin de bir geçerliliği yok modeme veyahut yeni sipariş ettiğiniz kasanıza sorun teşkil etmez merak etmeyin.

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1- Hayır mailler ile konunun alakası yok merak etmeyin. Rahatlıkla oynayabilirsiniz.
2- İp reset atsanız yeterli fazlasına gerek yok abartılacak bir durum değil bu. İçiniz rahat etsin diye modeme res atın diyorum ve bir kere res atmanız normal şartlarda yeterli.
3- Riot vanguardın o platformlara erişimi zaten yok, varsayalım ki erişimi olsun yine mail değiştirmene gerek yok. Her biri birbirinden ayrı bağımsız platformlar.
4- Bazı oyunlarda monitör seriallerine bile hwid atılıyor evet ama lol ve valorantta bu durum söz konusu değil. Yine içiniz rahat edecekse basit bir uygulama vardı adını unuttum onun aracılığı ile 1 dakikada monitör seriallerini net şekilde değiştirirsiniz tek ve etkili deneme ile.

Üye
1- Hayır mailler ile konunun alakası yok merak etmeyin. Rahatlıkla oynayabilirsiniz.
2- İp reset atsanız yeterli fazlasına gerek yok abartılacak bir durum değil bu. İçiniz rahat etsin diye modeme res atın diyorum ve bir kere res atmanız normal şartlarda yeterli.
3- Riot vanguardın o platformlara erişimi zaten yok, varsayalım ki erişimi olsun yine mail değiştirmene gerek yok. Her biri birbirinden ayrı bağımsız platformlar.
4- Bazı oyunlarda monitör seriallerine bile hwid atılıyor evet ama lol ve valorantta bu durum söz konusu değil. Yine içiniz rahat edecekse basit bir uygulama vardı adını unuttum onun aracılığı ile 1 dakikada monitör seriallerini net şekilde değiştirirsiniz tek ve etkili deneme ile.
Teşekkür ederim o zaman şöyle yapıyorum. Lol ve valorant için yeni hesap açıyorum çünkü ikisi de aynı firmanın oyunu ve aynı istemcide açılıyor. Böylelikle hem lol hem valorant oynayabileceğim. modeme dokunmuyorum sadece bir kere res atıyorum. Diğer platformların e postası riot vanguardı alakadar etmediği için yine o platformlara eski e postamı kullanıyorum doğru mudur?