Onaylı Üye
merhaba rusttan hwid ban yedim önerebileceğiniz sağlam spoofer varsa yardımcı olurmusunuz dc pykee0850 türk sitesi olmasın
hocam öyle diyorsunuzda bunu valorant için denemiştim işe yaramadı gene ban yedim ssd veyata ekran kartına vsde atabiliyor hwidElindeki anakarti sat ikinci el benzeri bir anakart al hwid spoftan daha ucuza gelir
Şuanda çogu sistem ekrana kadar atıyor alırken dikkatli olun yabanci sistemlerde iade süresi 7 gün civari ve çogu kabul etmiyorhocam öyle diyorsunuzda bunu valorant için denemiştim işe yaramadı gene ban yedim ssd veyata ekran kartına vsde atabiliyor hwid
Bunun için spoofer saglıyoruz.monitöre kadar atıyor rust disk anakart hepsine atiyor kökten serial degisilmesi lazım herkesin tek ezbere bildiği şey anakart![]()
Abi imkansız ya ekran kartına ban mi olurhocam öyle diyorsunuzda bunu valorant için denemiştim işe yaramadı gene ban yedim ssd veyata ekran kartına vsde atabiliyor hwid
Bu konuda ciddi degildiniz dimiAbi imkansız ya ekran kartına ban mi olur
how to buy hwidElindeki hơsat ikinci el benzeri bir anakart al hwid spoftan daha ucuza gelir
malesef evet var hocamAbi imkansız ya ekran kartına ban mi olur
Bulamadım lşimdi ge force now alacağım ve rust oradan oynayacağım birton masraf çıktıbuldunuz mu
hocam bütcem düşük biraz ya en iyisi ge forcenow alıp oynayayım baska carem yokforumda kalıtelı spofer saglayanlar var onlardan edınmenı tavsıye ederım.
buldunuz mu
İsterseniz uyguna sp0oferimiz var dogrusu gforce now ne kadar bilmiyorumhocam bütcem düşük biraz ya en iyisi ge forcenow alıp oynayayım baska carem yok
200tl ge force nowİsterseniz uyguna sp0oferimiz var dogrusu gforce now ne kadar bilmiyorum
ne ugrasiyorsun kanka gel spoof atayim sunucumdasın zaten birdaha ödeme gerekmeyecek kendi bilgisayarında oyna en güzelimalesef evet var hocam
Bulamadım lşimdi ge force now alacağım ve rust oradan oynayacağım birton masraf çıktı