Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HWID spoofer bilgisayarda hangi özellikleri değiştiriyor?
Bir tane spoofer var, kullanmak istiyorum ama bu spooferın bilgisayardaki neleri değiştirdiğini bilmiyorum. HWID spoofer bilgisayarda hangi özellikleri değiştirir?
Anakart ssd ile bitmez. Bilgisayarında ki bütün id içeren parçaların id si yeniden adlandırılır. Bilgisayarında ki uygulamarlın içersindeki dosyaları da temizler ancak silmez. Spoof dan sonra genelde başlat kısmın da örneğin google yazdıgın zaman google çıkmaz diskten çalıştırman gerekir vsvs kısaca gerçek spooferlar bilgisayar dosyalarını silmez düzenler ve id içeren parçaların yeniden adlandırılır
spooferdan spoofer a değişebilir bilgisayar içinde düzenlediği şeyler genelde kasanın içinde bulunan serial numarasına sahip parçaların seri numarasını değiştirir bunlar genelde anakart gibi parçaların seri numaralarının değiştirilmesidir
ücretsiz spoofersa pek birşeyi değiştireceğini sanmıyorum belki amidewin falan yaparsa bir işe yarar amacın valorantdan banını kaldırmaksa farklı oyunlarda kaldırmak için spoofer kullanacaksan muhtemelen işini görür