HWID Spoofer Unpacked - [Battlenet, EAC] 110 üzeri oyun desteği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
eline sağlık kardeşim, umarım çalışıyordur. bir hafta sonra hwid banım kalkacak ancak o dönem kullanabilirim belki :D.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Lisans keyini kırıp keşke paylaşsaydın pek anlamıyorum bu işlerden.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Key kısmını biri kırabilirse güzel olur, gerçekten ihtiyaç olan bir spoofer

CSharp
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar direkt lisans doğrulamasının kaldırılmış halini istemiş
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yazısına tıklamanız yeterli
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
anlamadığım nokta şimdi bu spofferi biz mi yapıcaz kodları alarak yoksa kafam karıştı bide yeni uyandım allah allah :D
eğer direk çalıştırabiliyorsak hwid spofferi çok iyi

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reisin konular her zaman ki gibi kaliteli bu arada muhtemelen cevabı hayır ama laptoplarda çalışıyor mu?
Laptop ile test etme imkanım oldu İ5 7. nesil ve gtx 1050 olan bir asus marka laptopta spoof başarıyla gerçekleşti bilginize. Fakat bütün laptop anakartlarında çalışmayabilir.

Son düzenleme:
re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
key i nasıl atladın acaba ben sen tekrar mı düzenledn
Konu linki güncellendi yenisini indirin key istemez. Key kontrolünü devre dışı bırakan

Lufzys

CodingAbi

nickli üyelere teşekkürler madem atlattılar. Bende konu içeriğindeki linki güncelledim. Herkese bansız oyunlar :) @everyone

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Laptop ile test etme imkanım oldu İ5 7. nesil ve gtx 1050 olan bir asus marka laptopta spoof başarıyla gerçekleşti bilginize. Fakat bütün laptop anakartlarında çalışmayabilir.
lenova laptopta deniyorum anakart ve macı değiştirdi olarak gösterdi ama diskmi harddisk mi ne onun yeni ve eski noları aynı

BABAYIM
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
pubg mobile de çalışıyormu agalar (emülatör)

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben lenova laptopta denedim format atmıştım önce valaorant yoktu yaptım ama eğtim haritasından sonra poligona girmiştim oyundan çıkardı raporladığın hileci banlandı dedi sanırsam lenovalarda olmuyor yada benim ekran kartı eskidir

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben lenova laptopta denedim format atmıştım önce valaorant yoktu yaptım ama eğtim haritasından sonra poligona girmiştim oyundan çıkardı raporladığın hileci banlandı dedi sanırsam lenovalarda olmuyor yada benim ekran kartı eskidir
Console açıldığında Spoofer yani 1 tuşuna basıp enterleyince gelecek yere "ASDsadqedgfdgrfgt45" random buna benzer 10, 14 karakterli birşey yaz entere bas.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Console açıldığında Spoofer yani 1 tuşuna basıp enterleyince gelecek yere "ASDsadqedgfdgrfgt45" random buna benzer 10, 14 karakterli birşey yaz entere bas.
yaptım zaten başarılı dedi değiştirdi numaralı consoleda eski ve yeni no lar farklıydı ama işte lenovalarda veya eski anakartlı laptoplarda çalışmıyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...