HWID Spoofer Unpacked - [Battlenet, EAC] 110 üzeri oyun desteği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Why are you release here a scam spoofer it will be never worked for anything in the list

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sanırım başarılı, riotgames'de bulunan tüm oyunları sildi :D Vanguard'ı silmedi ancak onu da elimle sildim. Şimdi valorant'ı tekrar yüklüyorum umarım işe yarar. (Paylaşımınız için teşekkürler.) @ByYasin
Screenshot_1.png

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Şuan ban kalktı arkadaşlar, bir kaç oyun girip yorumu güncelleyeceğim.
Screenshot_4.png

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Great work_legend!

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Evet şansınıza hiç yasaklanmayanda var hatta bu forumda.
Post automatically merged:

Daha önce ban yemiş bir hesabının mailine hesap açtıysan onla giriş yaptıysan oradanda oto yakalar. Temiz mail açıp temiz maile temiz hesap ile gir ve hiç banlanmış bir hesaba giriş yapma.
Ben spoof oyunu silince temiz olsun diye format atıp spoof'u tekrar açtım öyle girdim ve hesap sıfır yeniydi.

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben spoof oyunu silince temiz olsun diye format atıp spoof'u tekrar açtım öyle girdim ve hesap sıfır yeniydi.
Spoofladıkdan sonra spooferi komple pc'den silin. Sonra valorantı 0'dan yükleyin 0 mail ve 0 hesap ile deneyin.

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
[7.07.2021] LAST STATUS - SON DURUM!

[TR] Vanguard, Valorant için tespit edildi banlarınızı artık kaldırmayabilir. Fakat EAC ve Battlenet oyunları için hala sorunsuz çalışıyor! Ama unutmayın, hala LoL veya Valorant kurulu ise, onu silecektir!

[ENG] Vanguard : Detected! Vanguard may no longer remove your detected bans for Valorant. But it still works fine for EAC and Battlenet games! But remember, if you still have LoL and Valorant installed, it will delete it!

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
[7.07.2021] LAST STATUS - SON DURUM!

[TR] Vanguard, Valorant için tespit edildi banlarınızı artık kaldırmayabilir. Fakat EAC ve Battlenet oyunları için hala sorunsuz çalışıyor! Ama unutmayın, hala LoL veya Valorant kurulu ise, onu silecektir!

[ENG] Vanguard : Detected! Vanguard may no longer remove your detected bans for Valorant. But it still works fine for EAC and Battlenet games! But remember, if you still have LoL and Valorant installed, it will delete it!
reis battlEye için çalışırmı veya çalışan biliyormusun blacksquad da hwid ban var :D

Ya Allah ❤
Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Will it turn on automatically after restarting the pc?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...