Why are you release here a scam spoofer it will be never worked for anything in the list
Bir kaç oyun atıp tekrar ban yiyen kişiler oldu fakat tekrar ban yemeyen sayısıda fazla şansınıza artık.Şuan ban kalktı arkadaşlar, bir kaç oyun girip yorumu güncelleyeceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 66658
Bir kaç oyun atıp tekrar ban yiyen kişiler oldu fakat tekrar ban yemeyen sayısıda fazla şansınıza artık.
Evet şansınıza hiç yasaklanmayanda var hatta bu forumda.
Daha önce ban yemiş bir hesabının mailine hesap açtıysan onla giriş yaptıysan oradanda oto yakalar. Temiz mail açıp temiz maile temiz hesap ile gir ve hiç banlanmış bir hesaba giriş yapma.
Ben spoof oyunu silince temiz olsun diye format atıp spoof'u tekrar açtım öyle girdim ve hesap sıfır yeniydi.Evet şansınıza hiç yasaklanmayanda var hatta bu forumda.
Post automatically merged:
Daha önce ban yemiş bir hesabının mailine hesap açtıysan onla giriş yaptıysan oradanda oto yakalar. Temiz mail açıp temiz maile temiz hesap ile gir ve hiç banlanmış bir hesaba giriş yapma.
Spoofladıkdan sonra spooferi komple pc'den silin. Sonra valorantı 0'dan yükleyin 0 mail ve 0 hesap ile deneyin.Ben spoof oyunu silince temiz olsun diye format atıp spoof'u tekrar açtım öyle girdim ve hesap sıfır yeniydi.
Did you modified anything into the source?Successful for many members. so it is removing correctly.
No.Did you modified anything into the source?
reis battlEye için çalışırmı veya çalışan biliyormusun blacksquad da hwid ban var[7.07.2021] LAST STATUS - SON DURUM!
[TR] Vanguard, Valorant için tespit edildi banlarınızı artık kaldırmayabilir. Fakat EAC ve Battlenet oyunları için hala sorunsuz çalışıyor! Ama unutmayın, hala LoL veya Valorant kurulu ise, onu silecektir!
[ENG] Vanguard : Detected! Vanguard may no longer remove your detected bans for Valorant. But it still works fine for EAC and Battlenet games! But remember, if you still have LoL and Valorant installed, it will delete it!
yes its working on EACit's still working for EAC?