- Yasaklandı
Banlı Üye
bir oyunun hilenin hwid sistemi nasıl cracklenir yardımcı olursanız sevinirim
yok bir hile hwid ile korunuyor bunu crackleme şansım varmı bunu sormak istiyorumOyununa bağlı eğer battleye veya easy anti cheat ile korunan bir oyunsa forumda bulunmakta.
Yani, çok yoğun uğraş ile cr4cklersin çok zoryok bir hile hwid ile korunuyor bunu crackleme şansım varmı bunu sormak istiyorum
anladım peki cr4cklemek için ne yapmam gerek nereden başlamalıyım dediğim hile 20$ tr fiyatında çok pahalı ve ben bu hileyi önceden almıştımYani, çok yoğun uğraş ile cr4cklersin çok zor
Yani önceden bu işleri yapmadıysan hiç bulaşma derim çünkü satın almadan cr4cklemen çok zor.anladım peki cr4cklemek için ne yapmam gerek nereden başlamalıyım dediğim hile 20$ tr fiyatında çok pahalı ve ben bu hileyi önceden almıştım
satın aldım yani hile duruyorYani önceden bu işleri yapmadıysan hiç bulaşma derim çünkü satın almadan cr4cklemen çok zor.
Kodlama bilgin yoksa veya önceden bişey cr4cklemediysen yapman zor diyorum ya kanka.satın aldım yani hile duruyor
anladımKodlama bilgin yoksa veya önceden bişey cr4cklemediysen yapman zor diyorum ya kanka.