HwidPlus Spoof Sonrası Delay Bana Düşüyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sa hwidplus aldım spoofer kullandım artık van veya val hatası almıyorum fakat oyuna girdikten sonra secure boot hatası verdi secure bootu açtım daha sonra her girdiğim hesap 20 25 dakika sonra banlanmaya başladı sebebini bilen varmı?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hwidplus dolandırıcı. Çalışmayan spoofer'ı satıyorlar.
şikayet vara baktım birsürü çözülen şikayet vardı ona güvenip aldım oyuna hiç giremiyordum onu çözdü heralde bi dosya filan kalmıştır diye düşünüyorum şuan
ayrıca dolandırıcıysa muhtemelen fazlasını koparmak isteyeceklerdir 1 kuruş daha vermem birde sınırsız spoofer aldım olan parama olcak gibi

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şikayet vara baktım birsürü çözülen şikayet vardı ona güvenip aldım oyuna hiç giremiyordum onu çözdü heralde bi dosya filan kalmıştır diye düşünüyorum şuan
ayrıca dolandırıcıysa muhtemelen fazlasını koparmak isteyeceklerdir 1 kuruş daha vermem birde sınırsız spoofer aldım olan parama olcak gibi
Bağlansınlar ve kendileri yapsınlar. Ama sonuç hüsran olacak. Delay bana sebebiyet olan yani işe yaramayan spoofer satıyorlar. Daha fazla para istemezler ama iade de yapmazlar. Geçmiş olsun şimdi den yani eğer bilgi ve yardım almak istersen yazabilirsin discorddan

discord: eternall_

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende spoofer attım aynısını yaşadım çoğu çalışmıyor düzgün
yine bağlandı yok şöye yok böyle dedi bios dedi lan yaptım zaten diyorum anlamıyor uğraştırmaktan başka bişey değil çalışmıyorsa çalışmıyor diyin uğraşmayalım olan 2600e oldu iade dicem onada yok diceksiniz diyip attım kazığı kabullenip oturdum