sa hwidplus aldım spoofer kullandım artık van veya val hatası almıyorum fakat oyuna girdikten sonra secure boot hatası verdi secure bootu açtım daha sonra her girdiğim hesap 20 25 dakika sonra banlanmaya başladı sebebini bilen varmı?
neden ki ?hwid plus pişmanlıktır
Hwidplus dolandırıcı. Çalışmayan spoofer'ı satıyorlar.neden ki ?
bu gün bağlandılar spoof işe yaramış ama bir yerde hata var formatlayın tekrar bağlanıp biz kuralım dediler bekliyorum hayırlısı
şikayet vara baktım birsürü çözülen şikayet vardı ona güvenip aldım oyuna hiç giremiyordum onu çözdü heralde bi dosya filan kalmıştır diye düşünüyorum şuanHwidplus dolandırıcı. Çalışmayan spoofer'ı satıyorlar.
Bağlansınlar ve kendileri yapsınlar. Ama sonuç hüsran olacak. Delay bana sebebiyet olan yani işe yaramayan spoofer satıyorlar. Daha fazla para istemezler ama iade de yapmazlar. Geçmiş olsun şimdi den yani eğer bilgi ve yardım almak istersen yazabilirsin discorddanşikayet vara baktım birsürü çözülen şikayet vardı ona güvenip aldım oyuna hiç giremiyordum onu çözdü heralde bi dosya filan kalmıştır diye düşünüyorum şuan
ayrıca dolandırıcıysa muhtemelen fazlasını koparmak isteyeceklerdir 1 kuruş daha vermem birde sınırsız spoofer aldım olan parama olcak gibi
yine bağlandı yok şöye yok böyle dedi bios dedi lan yaptım zaten diyorum anlamıyor uğraştırmaktan başka bişey değil çalışmıyorsa çalışmıyor diyin uğraşmayalım olan 2600e oldu iade dicem onada yok diceksiniz diyip attım kazığı kabullenip oturdumbende spoofer attım aynısını yaşadım çoğu çalışmıyor düzgün