Uzman Üye
Yanıtın doğru evet malesefki dökülüyormuş kulaklığa uygun derileri varmış bu çok iyikral kulaklığın güzel ben kullandım çünkü ama derisisi sürekli kullanımdan dolayı dökülmeye başlıyor
Onu hiç araştırmadım kral veYanıtın doğru evet malesefki dökülüyormuş kulaklığa uygun derileri varmış bu çok iyi
kulaklıga uygun deriler var kullanabilirsinYanıtın doğru evet malesefki dökülüyormuş kulaklığa uygun derileri varmış bu çok iyi
Nasıl yani uygun deriler derkenkulaklıga uygun deriler var kullanabilirsin
zaten kötü rahatsızlık verse bile pedlerini bulmak basit onların diye biliyorumBi rahatsızlık vermeyecekse o zaman alınmaya değer sağol.
pedleri pahalızaten kötü rahatsızlık verse bile pedlerini bulmak basit onların diye biliyorum
kanka deri alacağın bütün pedler yıpranıyor ona göre bakabilirsin.pedleri pahalı
bir bucuk sene falan kullandım kanka soyulma olmadı derideHyperx clound 2 kulaklığın iç derilerinde yıpranma olabiliyormuş doğrumu eğerki olmuyor ise ona göre alacağım ?
Kullanıma ve ortam sıcaklığına bağlı olarak çok değişkenlik gösteriyor kanka Deri nin kötü yanı obir bucuk sene falan kullandım kanka soyulma olmadı deride
mersinde kullandığım icin mecbur sürekli klimada kullandım kanka buda bi etken tabiKullanıma ve ortam sıcaklığına bağlı olarak çok değişkenlik gösteriyor kanka Deri nin kötü yanı o
Bir ped zaten iki yıl felan gidiyormuş.zaten kötü rahatsızlık verse bile pedlerini bulmak basit onların diye biliyorum
Derilerin döküldük'den sonra yeni satın alabiliyormuşuz uyumlu varmış hyperxe göre.Bu kulaklıgı kullanan arkadaşım var 6 aydan sonra derisi dökülmeye başladı
Yanında hediye geldiğini bilmiyorum iyi oldu söylediğin thank youSoyulma oluyor ama yanında onun bir yedeğiyle geliyor. Ama garantisi bitmeden ikisini de tüketirsen garanti kapsamı içindeyse ufak bir mailleşmeyle yenisini temin edebiliyorsun.
Rica ederim. Kıçı kırık bir firma değil bir çift yedek gönderiyorlar işte o da seni 1 sene idare ediyor.Bir ped zaten iki yıl felan gidiyormuş.
Post automatically merged:
Derilerin döküldük'den sonra yeni satın alabiliyormuşuz uyumlu varmış hyperxe göre.
Yanında hediye geldiğini bilmiyorum iyi oldu söylediğin thank you
şey yapılabilir kulaklığın üstündeki yıpraınınca garantiye yollayıp yenisi istenilir 3 ped kullanmış olursun ve böylelikle uzun kullanımlı olur benceBir ped zaten iki yıl felan gidiyormuş.
Derilerin döküldük'den sonra yeni satın alabiliyormuşuz uyumlu varmış hyperxe göre.
Yanında hediye geldiğini bilmiyorum iyi oldu söylediğin thank you
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?