Onaylı Üye
Selamlar monitörüm 75hz ama 60 kullanıyordum 75e çekince görüntü kötüleşiyor sanki video izlerken seçenek düşürmüşüz gibi nasıl düzeltebilirim ? fps oyunları oynadığım için akıcılığı arttırmak istiyorum.
amd kullanıyorumintel grafik kartı ayarlarından ayarlayabiliyorsun
amd kullanıyorum dostumBenim bilgisayarımda da aynı sorunu yaşadım laptop ekranım bozuk olduğunda takıp kullandığımda.
Bazı çözünürlüklerde bulanık bazı çözünürlüklerde hd çok güzel kalitesi vardı. Hz değiştirmeden laptopta 60hz çözünürlük değiştirdiğimde 1280x720de bulanıklık varken 1366x768 gibi çözünürlüklerde kaliteli bir görüntü vardı.
İlk önerim çözünürlükle ilgiliydi ayarlayıp yüksek çözünürlükten başlayarak denemen.
İkinci önerim ise Intel grafik menüsünde bit ayarlarına bakman veya ekran özellikleri kısmına bakman yani deneyimlerimle anca bu kadar biliyorum bu konuda.
amd de aynı şekilde diye biliyorum dostumamd kullanıyorum
Post automatically merged:
amd kullanıyorum dostum
Düşünemedim onu ama şimdi bakındım biraz yazıyı kopyaladığım gibi yapıştırıyorum doğruluğunu kontrol edersen bilginin devamını yazayım sorun çözüldü olarak gösteriyor yani buysa çözümü vardır diye düşünüyorum.amd kullanıyorum
Post automatically merged:
amd kullanıyorum dostum
monitör desteklediği için 75 hz gözüküyor desteklemeyen bir şey gösteremez.60 hz destekliyordur monitörün ondan kötüleşiyordur.