- Konuyu başlatan
Üye
Bu i3 10.Nesil hazır bir kasaya koyulmuş
Hocam hazır kasa olduğu için daha fazla harcama yapmak istemiyorum o kasayı alacak kadar param varişlemciden önce ekran kartı tavsiye ederim
1. Başkalarının mesajını kopyalayıp aynısını tekrar yazma dostumDaha çok işlemci değil de bana kalırsa ekran kartı önemli ekran kartın iyiyse işlemci gayet yeterli olur
oyun perfomansı olarak evet ekran kartı daha öenclikliDaha çok işlemci değil de bana kalırsa ekran kartı önemli ekran kartın iyiyse işlemci gayet yeterli olur
Hocam tam modeli lazım, hala belirtmemişsin. Örneğin i3 10100 gibi. Link atabilir misin bakalım?Hocam hazır kasa olduğu için daha fazla harcama yapmak istemiyorum o kasayı alacak kadar param var
Olur mu hiç öyle şey, dediğiniz şey aşırı yanlış. Bir kere 7. ve 8. nesil işlemcilerin sıfır üretimi durdu mecbur ikinci ele yönelir. Ayrıca teknoloji değişimi denen bir şey var. Intel 8. nesil ile çekirdek ve thread artışına da gitti. 8. nesil hadi kabul edilebilir de 7. nesil bu devirde alınmaz.10. nesil i3 alıcağına 7. veya 8. nesil bir i7 daha performanslı olur hatta intel alıcağına amd ryzen 5 ya da 7 nin 2. veya 3. nesil de alabilirisn
i7 7700k biraz daha iyi olabilir i3 10100 e karşı fakat dediğinde haklısın 7. nesil üretimi durduruldu fakat sağlam bir kişiden 2. el i7 7700k alırsan düşük bir fiyattan artan paraylada gpuya yönelebilirsin fakat sana da katılıyorum ama ekisklerinde var herkesin durumu birbiriyle aynı olmuyor bütçeden ötürü birkaç değişiklik yapabilirsin iyi forumlarOlur mu hiç öyle şey, dediğiniz şey aşırı yanlış. Bir kere 7. ve 8. nesil işlemcilerin sıfır üretimi durdu mecbur ikinci ele yönelir. Ayrıca teknoloji değişimi denen bir şey var. Intel 8. nesil ile çekirdek ve thread artışına da gitti. 8. nesil hadi kabul edilebilir de 7. nesil bu devirde alınmaz.
İnternetten bakmadım mağazadan baktımHocam tam modeli lazım, hala belirtmemişsin. Örneğin i3 10100 gibi. Link atabilir misin bakalım?
Hocam mağazadaki kartta Intel graphcis yazıyordu tam belirtilmemiştiEkran kartı da önemli. Ekran kartı nedir ona göre net bir yorum da bulunalım.
Gördüğüm kadarıyla işlemci de bir problem yok. Güzel bir ekran kartın varsa problemsiz oynarsın.İnternetten bakmadım mağazadan baktım
Hocam mağazadaki kartta Intel graphcis yazıyordu tam belirtilmemişti