i3 9100f vs r3 3100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
i think i3 10100 is the best choice, for both gaming and working

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka farkları baya cok oluyor kafa karıştırıcı biraz

Üye
5 HİZMET YILI
r3 10. nesil i3 lerden de iyi amd genelde kötülenir fakat ryzen bambaşka bişey

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
ryzen rahatlıkla geçer hocam burada inteli düşüenme bile al r3 3100 keyfine bak :d

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
neden hiç bir bilgisi olmayanlar direk intel dedi ki r3 3100 2060 a kadar besliyebiliyor ve i3 ile ancak rx 570 besleyebilirsin onda bile darboğaz yapıyor ve intel 6 mb önbelleğe sahip ryzen ise 16 mb sen ryzen den şaşma kardeşim.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Vallaha dostum 1 ay önce 8k ya medıa marktan topladım i3 kullanıyorum cok memnunum güzel iş görür
8 k ya media marktan i3 mü topladın ??? hocam sana baya iyi geçirmişler
Post automatically merged:

neye dayanarak i3 9100f diyorsun içinde intel yazısı geçiyor diye mi ?

9100f kullanıyorum puanları olsun skorları olsun gayet ryzen'i tokatlıyor. Fakat ryzen yerini tutmuyo benim için. İş odaklı olsun daha yüklü kullanım diyorsan ryzen al.
ryzen i tokatlıyor mu ? knk sen
hacı neye dayanarak bi skor,darboğaz,performans testlerini göndersene hangisinde iyiymiş intel allah aşkına ya !

işlemci işi için bakarsan intel fakat oyun için diyorsan reyzen öneriyorum umarım açık ve öz olmuştur
işlemci işi derken neyi kastediyorsun ki knk oyun için olsun olmasın her türlü ryzen daha iyi

tokatladığı testleri atarmısın 9100f rx 570 i zor beslerken 3100 rtx 2060 a ufak darboğaz yapıyor
knk sen boşver yorumları okurken ben kanser oldum hiç bir bilgisi olmayıp ucuz diye intel i3 9100f+ rx 570 sistem alıyorlar sonra neden 1 yıl sonra bilgisayarım çöp oldu oyunları kaldırmıyor oluyor ekran kartı upgrade edemiyorlar işlemci de etmeleri gerekiyor masraf da masraf bunu düşünme yetenekleri yok gibi ama bu arada her yorumunu beğendim 1 bilgisi olan adam 10 bilgisi olmayan adama bedeldir gerçekten .

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
neye ihtiyaç duyduğuna bağlı olarak, onu böyle toplamıyorsun, şahsen Intel'in daha güvenilir olduğunu düşünüyorum çünkü bir yıldan fazla bir süredir bana bir resimle çalışırken hizmet ediyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
r3 tabiki daha iyi, fazladan 4 çekirdek cidden çok farkeder

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
8 k ya media marktan i3 mü topladın ??? hocam sana baya iyi geçirmişler

neye dayanarak i3 9100f diyorsun içinde intel yazısı geçiyor diye mi ?

ryzen i tokatlıyor mu ? knk sen

hacı neye dayanarak bi skor,darboğaz,performans testlerini göndersene hangisinde iyiymiş intel allah aşkına ya !

işlemci işi derken neyi kastediyorsun ki knk oyun için olsun olmasın her türlü ryzen daha iyi

knk sen boşver yorumları okurken ben kanser oldum hiç bir bilgisi olmayıp ucuz diye intel i3 9100f+ rx 570 sistem alıyorlar sonra neden 1 yıl sonra bilgisayarım çöp oldu oyunları kaldırmıyor oluyor ekran kartı upgrade edemiyorlar işlemci de etmeleri gerekiyor masraf da masraf bunu düşünme yetenekleri yok gibi ama bu arada her yorumunu beğendim 1 bilgisi olan adam 10 bilgisi olmayan adama bedeldir gerçekten .
yorum kasıyorlar işte adminlere bildirdim şahsen bence yorumların kaldırılması gerek neden dersen yanlış bilgi herkes fikrini savunabilir diye geri dönüş aldım ama bu elektronik işinde ne iyi ise o alınmalı gidipte kötüsünü insanlara önermek ayıp olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
anakartın destekliyorsa Ryzen almanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...