Süper Üye
evet rx 570 i zor besleyen işlemci 2060 a ufak darboğaz yaşata ryzen3 den daha iyi XDi3 9100f daha iyi
evet rx 570 i zor besleyen işlemci 2060 a ufak darboğaz yaşata ryzen3 den daha iyi XDi3 9100f daha iyi
8 k ya media marktan i3 mü topladın ??? hocam sana baya iyi geçirmişlerVallaha dostum 1 ay önce 8k ya medıa marktan topladım i3 kullanıyorum cok memnunum güzel iş görür
neye dayanarak i3 9100f diyorsun içinde intel yazısı geçiyor diye mi ?i3 9100f tabiki.
ryzen i tokatlıyor mu ? knk sen9100f kullanıyorum puanları olsun skorları olsun gayet ryzen'i tokatlıyor. Fakat ryzen yerini tutmuyo benim için. İş odaklı olsun daha yüklü kullanım diyorsan ryzen al.
hacı neye dayanarak bi skor,darboğaz,performans testlerini göndersene hangisinde iyiymiş intel allah aşkına ya !i3 9100f daha iyi
işlemci işi derken neyi kastediyorsun ki knk oyun için olsun olmasın her türlü ryzen daha iyiişlemci işi için bakarsan intel fakat oyun için diyorsan reyzen öneriyorum umarım açık ve öz olmuştur
knk sen boşver yorumları okurken ben kanser oldum hiç bir bilgisi olmayıp ucuz diye intel i3 9100f+ rx 570 sistem alıyorlar sonra neden 1 yıl sonra bilgisayarım çöp oldu oyunları kaldırmıyor oluyor ekran kartı upgrade edemiyorlar işlemci de etmeleri gerekiyor masraf da masraf bunu düşünme yetenekleri yok gibi ama bu arada her yorumunu beğendim 1 bilgisi olan adam 10 bilgisi olmayan adama bedeldir gerçekten .tokatladığı testleri atarmısın 9100f rx 570 i zor beslerken 3100 rtx 2060 a ufak darboğaz yapıyor
yorum kasıyorlar işte adminlere bildirdim şahsen bence yorumların kaldırılması gerek neden dersen yanlış bilgi herkes fikrini savunabilir diye geri dönüş aldım ama bu elektronik işinde ne iyi ise o alınmalı gidipte kötüsünü insanlara önermek ayıp olur8 k ya media marktan i3 mü topladın ??? hocam sana baya iyi geçirmişler
Post automatically merged:
neye dayanarak i3 9100f diyorsun içinde intel yazısı geçiyor diye mi ?
ryzen i tokatlıyor mu ? knk sen
hacı neye dayanarak bi skor,darboğaz,performans testlerini göndersene hangisinde iyiymiş intel allah aşkına ya !
işlemci işi derken neyi kastediyorsun ki knk oyun için olsun olmasın her türlü ryzen daha iyi
knk sen boşver yorumları okurken ben kanser oldum hiç bir bilgisi olmayıp ucuz diye intel i3 9100f+ rx 570 sistem alıyorlar sonra neden 1 yıl sonra bilgisayarım çöp oldu oyunları kaldırmıyor oluyor ekran kartı upgrade edemiyorlar işlemci de etmeleri gerekiyor masraf da masraf bunu düşünme yetenekleri yok gibi ama bu arada her yorumunu beğendim 1 bilgisi olan adam 10 bilgisi olmayan adama bedeldir gerçekten .