yorumlarda birine yazmıştım orda var kral bakarsan sevinirimi5 nesil yazmışsın ama i5 in hangi nesili oldugunu söylememişsin büyük ihitmalle eski nesil i5 in var o yüzden normaldir.
şimdi gördüm kusura bakma. fps kısıtlamış olabilirmsin? veya herhangi bi program işlemcinin veya ekran kartının tam performansta çalımasını engelliyor olabilir . loldeyken görev yöneticisini açıp performan kısmının ss ini atar mısın ?yorumlarda birine yazmıştım orda var kral bakarsan sevinirim
forumda genel topic diye konu başlığı var ordan bildğin konular hakkında yorum yap mesaj yaz yada dile getirmek isteğin konuyu açkral sana bişi sorucam bide bu lol scriptini almanın kolay yolu varmı
Ekran kartı markasi ney8 GB RAM ve i5 5. nesil işlemci ile League of Legends'te 30 FPS alıyorum, normal midir? Ana kartım yok, laptop kullanıyorum.
çok yardımcı oldun sagol kankakanka işlemci ile fpsnin ne alakası var ekran kartın yok ise eğer gayet normal düşük fps alman
Ana kartın var ekran kartın yoktur harici XD normal bu arada8 GB RAM ve i5 5. nesil işlemci ile League of Legends'te 30 FPS alıyorum, normal midir? Ana kartım yok, laptop kullanıyorum.