Onaylı Üye
Hocam evde kullanacaksan hiç uğraşma masaüstü topla. Daha yararina olurBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapMerhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi?
o kadar mı kötübence hemen iade et
yok hocam üni için aldımHocam evde kullanacaksan hiç uğraşma masaüstü topla. Daha yararina olur
casperlarda cok sorun var dıye arkdaslarım dıyordu faka aynı butceye bı asus rog yada monster alabılırdın bence etBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapMerhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Edit : Üniversite için alıyorum yani masaüstü alamam laptop almam gerek dostlar
Hocam aynı fiyatta aynı performansta monster ve asus yokcasperlarda cok sorun var dıye arkdaslarım dıyordu faka aynı butceye bı asus rog yada monster alabılırdın bence et
Deneyip iade etme hakkım var mı trendyol için bi bilginiz var mıbro sistemi denemeden etme bence
dostum memnun kalmazsan elbette vardır yada gerçekten emin olmak istiyorsan satıcı ile konuşmanı tavsiye ederimDeneyip iade etme hakkım var mı trendyol için bi bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?