Onaylı Üye
İçin rahat değilse iade et hocam sonradan pişman olursun.
normal sorun çıkması. çıkmasaydı kötü olurdu. iade etmene gerek yok.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapMerhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Edit : Üniversite için alıyorum yani masaüstü alamam laptop almam gerek dostlar
hocam laptobunu evde kullanmayı düşünüyorsan o fiyatın çok altında daha iyisini toplarsın fakat dışarıda kullanacağım diyorsan kronik sorunu yoksa alabilirsin tercih sana kalmışBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapMerhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Edit : Üniversite için alıyorum yani masaüstü alamam laptop almam gerek dostlar
Sebebi nedir dost bunun yerine sistem önerebilir misin aynı özelliklerdekrBence hemen iade etmelisin dostum.