İade etmeli miyim sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Edit : Üniversite için alıyorum yani masaüstü alamam laptop almam gerek dostlar
bence gayet iyi iade etme hiç

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu fiyata MSI bulabilirsen daha iyi olur ama bence alınabilir yorumlarda da pek sorun göremedim.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
eğer hala iade etmediysen etme zamlar geldi yine hiç bulaşma.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Edit : Üniversite için alıyorum yani masaüstü alamam laptop almam gerek dostlar
üniversite için alıyorsan apple'den nefret eden biri olarak macbook almanı öneririm, hem batarya hem stabilite konusunda ünide kullanan herkes çok memnundur ama arada oyun atıcam macos uyum sorunları falan diyorsan da casper falan filan alınacak en son markadır büyük hata excalibur almak

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hocam özellikleri gayet yeterli eğer işini görmediyse 14 gün iade hakkın var diye biliyorum hakkını kullanmakdan çekinme.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence direk karar vermene gerek yok takıl

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
garantisi varsa iade etmelisin
200.gif
Hocam genelde ürünlerin iade süresi 14 gün oluyor. Garantisi ile bir alakası olmuyor.

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence işini görür reis memnun kalmazsan iade gerçekleştireblirsin tabi sana kalmış orası

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum kullanırken dikkatli kullan. mümkün olduğunca kapağı kapatıp açmamaya özen göster. menteşeleri sıkıntılı. casper servisinde çalıştım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bazı ürünlerde kronik hatalar oluyor çok sıkıntılı

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hocam o paraya masaüstü topla kat kat iyi performans alırsın

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
donanım olarak arızası yoksa bence gerek ama yine de sen bilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ürünü actıktan sonrada iade edebilirsin bence1 hafta sans ver

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Yazılanlar yazıp geçiyor üniversite için gayet yeterli bir bilgisayar sadece şarj ve çok ısınacak monsterlerda da o sorun var o yüzden boşver gitsin işini görecek senin emeğine değmeyecek
Post automatically merged:

Yazılanlar yazıp geçiyor üniversite için gayet yeterli bir bilgisayar sadece şarj ve çok ısınacak monsterlerda da o sorun var o yüzden boşver gitsin işini görecek senin emeğine değmeyecek
Üstelik iade etsen para gelse en az 1-2hafta görür değişen dolar kuruyla aynı bilgisayarı bile alamayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...