bence gayet iyi iade etme hiçBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapMerhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Edit : Üniversite için alıyorum yani masaüstü alamam laptop almam gerek dostlar
msi 3060 lar en az 30k dan başlıyor kankaBu fiyata MSI bulabilirsen daha iyi olur ama bence alınabilir yorumlarda da pek sorun göremedim.
yok şu an aldım performansı baya iyi çokta iyi soğutuyorson durum nedir, iade ettin mi?
aynen öyle hocam her şey aldı başını gittieğer hala iade etmediysen etme zamlar geldi yine hiç bulaşma.
üniversite için alıyorsan apple'den nefret eden biri olarak macbook almanı öneririm, hem batarya hem stabilite konusunda ünide kullanan herkes çok memnundur ama arada oyun atıcam macos uyum sorunları falan diyorsan da casper falan filan alınacak en son markadır büyük hata excalibur almakBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapMerhaba arkadaşlar bu sistemi aldım ama çoğu forumlara baktığımda excaliburu baya gömmüşler sistem daha gelmedi geldiğinde iade edip bu fiyata başka sistem mi almalıyım? Ama bazılarıda g870 casper çoğu sorunu çözdü diyor bilgisi olan söyleyebilir mi? Edit : Üniversite için alıyorum yani masaüstü alamam laptop almam gerek dostlar
Hocam genelde ürünlerin iade süresi 14 gün oluyor. Garantisi ile bir alakası olmuyor.garantisi varsa iade etmelisin
Üstelik iade etsen para gelse en az 1-2hafta görür değişen dolar kuruyla aynı bilgisayarı bile alamayabilirsinYazılanlar yazıp geçiyor üniversite için gayet yeterli bir bilgisayar sadece şarj ve çok ısınacak monsterlerda da o sorun var o yüzden boşver gitsin işini görecek senin emeğine değmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?