İçimdeki insan ölüyor, hayatım düzgün gitmiyor ne yapacağım bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam böyle bir durumda ne denir bilmiyorum cidden okurken nutkum tutuldu bazen bu tarz şeyler ile sınanıyoruz

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sana tavsiyem olanları hızlıca unut önüne bak geçmişte takılırsan hiç bir yere varamazsın kendini toparla ve bişeyler için çabala emin ol senin gibi olan çok kişi var

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cidden adına üzüldüm bende 19 yaşındayım istediğim yer gelmedi bende 1 sene daha hazırlanıyorum.Ve sana önerebileceğim beni hayatta tutan ve sevdiren şey spor.Vücut geliştirmeyi denemelisin brom.İnsanlar dış görünüşe çok önem verirler.Bence evde yapıcağın spor ,koşu gibi aktiviteler seni daha iyi hissetdiricektir.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
dostum bu durumda kesinlikle bir psikiyatriye gitmelisin depresyona girmiş olabilirsin ilaç tedavisi uygulayabilir fakat kesinlikle ama kesinlikle gitmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Aga üzme kendini devam et kendini geliştir sonrasında bak nasıl gelişiyor herşey

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkes aynı durumda hayat iyisiyle kötüsüyle iyidir

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Reis eskiden bende çok sigara içerdim sigara insanda stres azaltacağına yükseltiyor bence bir an önce bırakmanı öneririm gerçekten yazdıklarını okurkan içim bürküldü umarım iyisindir.

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
umarım en kısa zamanda ıyı olup butun bu yasadıklarını gulumsemeyle hatırlarsın tum dıleklerım le senınle dostum :(

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
biz de öyleyiz kanka ya yanındayız. çoğu kişinin durumu aynı malesf

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ne kadar kötü bir hayatın içinde de olsak kendine inan ve güven.

Hatasız kul olmaz
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Herkez aynı durumda maalesef :(

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Çıkmaza girdiysen sözleşmeli er ol bütün sorunlar yavaş yavaş çözülür.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba. Demin bir konu gözüme çarptı ve duygularımı açmak istedim. Yeri değil biliyorum ama sizlerin de fikrinizi almak isterim. Kullanıcı adım kendi adımla aynı olduğu için şehir ismi vermek istemiyorum zira bunu yakın çevremin okumasından çekiniyorum. 20 Yaşındayım daha yolun başındayım. Elimde bir bileziğim yok memur kökenli bir aileden geldim ve garsonluk dışında hiç çalışmadım (bu yıla kadar). Ailemle aram bozuk ve asla düzelmeyecek derecede. Evlatlıktan red mi edildim bilmiyorum ama iletişimimiz yok yalnızca kardeşime elimde olduğu zaman para gönderiyorum. Anadolu lisesinden mezun oldum ve ilk yılımda hayalimdeki bölüme Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler e yerleştim. Hazırlık sınıfı okudum ve bölüm arkadaşlarımdan en yüksek ortalama ile hazırlığı tamamladım, bölüm birincisi oldum. 1.Sınıfta 3.82 ile sınıf bölüm ve IIBF fakültesi birincisi oldum. Tüm yaz garsonluk yapıp para biriktirip sene içerisinde rahat olmayı planladım fakat para dibini gördü bile zaten çok bir birikim de yapamamıştım 3100TL. Devletin verdiği geri ödemeli krediyi alıyorum 650TL(KYK). Ailemin maddi durumu maaş üzerinden bakılırsa harika fakat 4 kredi ödüyorlar maaştan evi anca geçindiriyorlar. Ben onlardan ayrı arkadaşımın yanında yaşıyorum ve tek gelir kaynağım 650TL+Hafta sonları günlük işler. Bazen ev nakliyatına bazen inşaatta malzeme indirmeye gidiyorum. Geçen ay 900tl kazandım ama bu ay 2 haftasonu geçmesine rağmen kimse çağırmadı. Burs bulabilmek adına çok uğraştım fakat ailemin maaş bordrosuna bakarak senin ihtiyacın yok dendi ve es geçildim. Kyk yurdunda bile kalamıyorum. 18 yaşını doldurmuş kişiler bir birey olarak sayılıyor ailesinden bağımsız hale geliyor fakat bizleri hala sanki ailemizleymişiz gibi değerlendirip burs verilmiyor. 3 senedir ailemden aldığım maksimum para 20TL dir o da kardeşimin gönderdiği benim de ona hemen geri gönderdiğim miktardır. Kilolu bir insanım çalışamıyorum çok yoruluyorum. Böbrek rahatsızlığım var hareket ettiğimde deli gibi ağrılar çekiyorum bazı zamanlar kendimi yataktan yere atıp duvarlara vuruyorum. Ameliyat geçirsem de vucudum taşları bir süre sonra tekrar üretiyor ve dünya üzerinde var olan en kötü acı olduğunu düşünüyorum. Öyle ki asla küfür etmememe rağmen acilde sonuçlar çıkana kadar herkese bağırıp küfürler etmem sedyeden yere düşüp çığlıklar içinde dikleron vurun diye çırpınıcak kadar. Derslerim çok güzel gidiyor fakat geri kalan her şey kötü. 5.5 yıllık bir kız arkadaşım var farklı bir şehirde ailevi problemlerim de bu yüzden diyebilirim. Kendisiyle yüzyüze görüşemiyorum ve artık beni daha az sevdiğini hissediyorum. Sigara kullanıyorum azaltmaya çalışıyorum kimi günler en fazla 3 4 dal içerken kimi günler 1 paketi bitiriyorum. Sosyal hayatım arkadaşlarımla oturup çay içip muhabbet etmekle kısıtlı hem durumum yok hem de sosyalleşmek isteyemiyorum evden çıkamıyorum. Bir süredir boş vakitleride bilgisayar oyunları oynuyorum zaman geçirmek için ve kafa dağıtmak için harika geliyor. Sosyalleşemediğimden bahsetmiştim aslında durum şu çok konuşkan bir insanımdır ve asıl yeteneğim insanlarla konuşmak onları ikna etmek veya kusursuz iletişim kurmaktır fakat son zamanlarda kimseyle konuşasım gelmiyor dışarı çıkmak istemiyorum yeni insanlarla tanışmak istemiyorum. Bazen tüm gün uyumak istiyorum ama ders olduğundan bunu bile yapamıyorum. Notlarım harika olmasına rağmen hiçbir şirket hiçbir vakıf veya ünlü destek olmadı kendi başımın çaresine bakıyorum verseler belki almam kendime yediremem hiç bilmiyorum ama umut ediyorum. En azından birinin çıkıp devletin sana ihtiyacı var sen bir cevhersin diyip maddi olmasa da manevi olarak destek vermesini bekliyorum. Birkaç film serisini çok seviyorum (lotr-karayip kors vs vs) yıllardır tekrar tekrar izliyorum ama bu yıl canım onu bile istemiyor. Sanki içimdeki insan ölüyor ve ben öylece bekliyorum. Ne yapıcam bilmiyorum sizlerden akıl istemiyorum yalnızca bir tek ben mi böyle durumdayım yoksa benim gibi insanlar var mı onu öğrenmek istiyorum. Sizler de nasıl bir durumda olduğunuzu söyleyebilirsiniz sizleri dinlemek isterim.
kral sadece sen bu halde değilsin hepimiz bu hallerdeyiz birşeyler bulup eğlenmeye bak canını sıkma

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ne kadar kötü bir hayatın içinde de olsak kendine inan ve güven. sabredenler sonunda kazanacaklar sabırla beklıyorum guzel gunlerı dıren kardesım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...