Hayatı hata yaparak, tökezleyerek, yere düşerek, pişmanlık taşıyarak veya duyarak yaşayacaksın. Ama zamanla her şey düzelecek.! En azından bize büyüklerimiz böyle diyorlardı. Umudumuzu asla yitirmememizi ve asla yılmayıp çalışmaya devam etmemizi söylerlerdi.
Senin hayatın benim ki gibi berbat olabilir, belki nefret ederek yaşıyor olabilirsin, yalnız olabilirsin, hiç dostun derdini anlatabileceğin hiçbir kişi olmayabilir.
Bundan dolayı kendini belli kötü hissedersin aynı benim gibi... MH benim ailem, MH benim parçam buradaki insanları seviyorum ve değer veriyorum sen de dahil! Sen istersen bu hastalığı düzeltebilirsin.
Hayatını düzene sokabilirsin, en azından ben deniyorum düzene sokmayı sende deneyebilirsin. Belki başta olmayabilir, çok fazla hatalar yaparak başlarsın ve pişman olacağın şeyler de yaparsın. Ancak bunları deneyerek, hata yaparak, yanlışlar yaparak öğrenmelisin.
İstediğin her ne olursa olsun çalışma, azim, istek, hırs, ön görü gibi her konuda bilgi sahibi olmalısın. Bunları yaparsan işini yarısını tamamlamış olursun.
Hayatını bir düzene sokman gerekiyor ben kendim deniyorum sende başla! Benim ki gibi berbat nefret edilesi ve her gün ölmek istiyorum diyorsan eğer benim gibi hayatını düzene sokmak (z)orundasın, Zorundayız!